12:49 13.09.2019

Зеленський знову заявив, що прийшов на посаду президента України на один термін і намагається його використовувати щодня

2 хв читати
Зеленський знову заявив, що прийшов на посаду президента України на один термін і намагається його використовувати щодня

 Президент України Володимир Зеленський знову повторив свою позицію, що прийшов на посаду глави держави на один п'ятирічний термін і хоче максимально використати цей час для реалізації своїх планів.

"Я говорив, що йду на один термін. У мене дуже мало років і я вже відчуваю, що в мене дуже мало часу. Тому щодня моє завдання, і я роблю хоч щось, щоб наприкінці дня сказати собі, що бодай одна людина стала щасливішою", - сказав він, виступаючи на Форумі YES у п'ятницю в Києві.

Зеленський також наголосив, що статус президента його не змінив і не міг змінити, і він говорив про намір на цій посаді залишитися людиною, і це, на його думку, відчули українці, котрі голосували за нього.

"Я знаю, є така думка, що голосували не за Зеленського, а проти Порошенка. Заради Бога. Ми можемо й так говорити. Але ми з вами розуміємо логіку слів, що якщо люди проти когось, то вони за іншого", - зазначив він.

Зеленський заявив, що якщо він щось обіцяє, то завжди виконує, і тому він мало обіцяє. "Я знаю, як це складно: щось говорити й потім обов'язково зробити", - додав він.

Президент зазначив, що в нього є і будуть помилки: "Я не ідеальна людина, я такий, як усі. Але я готовий визнавати помилки та змінюватися. Готовий чути людей і робити все заради успіху нашої країни. Я не "бронзовішаю".

"Я відверто кажу, що народився в російськомовній сім'ї. Я вчу українську мову, я її знаю, пишаюся цим, пишаюся тим, що знаю англійську. Але це нормально - визнавати, хто ти є насправді. Не здаватися, не грати. Я такий, який я є", - додав він.

Говорячи про тему щастя, порушену на Форумі YES, Зеленський наголосив, що справжнє щастя не може бути одноосібним.

"І нестерпно жити в умовах, коли тобі незручно за те, що ти щасливий. Тобі просто незручно за своє щастя, яке ти заробив чесно своєю працею, але яке нарочито підкреслює нещастя багатьох людей, котрі живуть навколо тебе, в одній країні з тобою", - пояснив він.

Зеленський вважає, що надана йому та його команді довіра - це величезна відповідальність, тому що якщо в них не вийде, то це буде "наступна всенародна депресія".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА