18:20 13.12.2019

"Батьківщина" 17 грудня візьме участь в акції біля ВР проти продажу землі

2 хв читати

 Рішення про проведення акції протесту було ухвалено на засіданні Національного штабу захисту рідної землі у п'ятницю, 13 грудня, в якому взяла участь лідерка партії "Батьківщина", повідомляє прес-служба політсили.

"У вівторок, 17 грудня, о 9:00 під стінами Верховної Ради зберуться аграрії, представники профспілок, патріотичних політичних сил, волонтери, ветерани, небайдужі українці, які виступають проти розпродажу землі", - зазначено в повідомленні.

Так, штаб вимагає від президента Зеленського зняти з розгляду всі законопроекти, які дозволяють розпродаж сільськогосподарської землі, продовжити мораторій на її продаж, негайно провести всеукраїнський референдум щодо визначення волі народу, забезпечити викуп паїв державою за ринковою ціною для тих, хто хоче продати власну землю.

"Минулий тиждень дав чітко зрозуміти, що ні на які компроміси із народом України президент Зеленський іти не буде, що ні до якої думки українців він не дослухатиметься. Він поставив жорстке завдання до Нового року ухвалити закон про продаж української землі. Ми мусимо зупинити цей антинародний сценарій", - наголосила Тимошенко.

Зазначається, що штаб ухвалив звернення до українців із закликом об’єднатися задля захисту своєї землі, адже за Конституцією право розпоряджатися нею належить винятково українському народу, а не тимчасовим людям при владі.

На думку підписантів, дії Зеленського прямо загрожують продовольчій безпеці та національному суверенітету, позбавляють українців власної землі, а країну - майбутнього.

"У нас залишився єдиний шлях – об’єднатися та захистити свою землю. І ми всі єднаємося: аграрії, профспілки, патріотичні політичні сили, волонтери, ветерани, небайдужі українці", - йдеться у зверненні штабу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА