13:24 14.02.2020

Зеленський має негайно розкрити всі подробиці візиту до Оману, інакше цю таємницю розслідує парламентська ТСК - заява "Євросолідарності"

2 хв читати
Зеленський має негайно розкрити всі подробиці візиту до Оману, інакше цю таємницю розслідує парламентська ТСК - заява "Євросолідарності"

Президент України Володимир Зеленський має негайно особисто розкрити українському суспільству всі подробиці свого таємного візиту до Оману, заявляють у партії "Європейська солідарність".

"Щирої відповіді на запитання, які ростуть неначе сніжний ком, вимагають і українці, і наші міжнародні партнери, що особливо важливо напередодні візиту пана Зеленського на Мюнхенську безпекову конференцію", - йдеться в оприлюдненій у п'ятницю заяві політсили.

В "Євросолідарності" "дуже сподіваються" на те, що Зеленський зможе аргументовано спростувати підозри в секретній зустрічі з довіреною особою глави держави-агресора, багаторічним главою ФСБ і секретарем російського Радбезу Миколою Патрушевим "і пояснити, на якій підставі вони користуються загальними чартерами".

У політсилі наголошують, що Офіс президента "заплутався у свідченнях: то візит - то туристична поїздка, то офіційна - то приватна, то платив власні кошти, то бюджетні на охорону".

На переконання "Євросолідарності", громадяни України, нарешті, мають почути правду, "якою гіркою вона не була б". "І про візит до Оману. І про причини затримки із поверненням глави держави до України після збиття українського літака в Ірані. Лише погодинна деталізація майже добового зволікання із прибуттям до Києва могла би зняти цілу низку неприємних запитань", - вважають у партії.

При цьому в "Євросолідарності" зазначають, що "формат термінового відео" в цій ситуації вважають прийнятним.

"У разі якщо влада буде й далі шифрувати правду про візит до Оману, як це вона робить вже півтора місяці, "Європейська солідарність" вимагатиме створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України", - наголошують у партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА