18:53 21.04.2020

"Зеленовірус", яким інфікували суспільство рік тому, небезпечний тим, що на зміну йому може прийти диктатура, заявляють у "Євросолідарності"

2 хв читати

Співголова фракції "Європейська солідарність" у Верховній Раді Ірина Геращенко заявляє, що "непрофесійна команда Зеленського прогнозовано руйнує державні інститути і не може провадити міжнародну політику в інтересах України".

"Рік тому я не перебувала в ілюзіях і рожевих окулярах, не помилилася у своїх прогнозах щодо результатів виборів. Адже інфантильне суспільство, пласт невибагливих виборців почали формувати задовго до президентських перегонів - через вульгарні квартали, примітивні серіали, нищівну критику (іноді справедливу, часто- ні), команди Порошенка. Був запит на оновлення- раціональний та ірраціональний", - написала Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

Вона стверджує, що не помилилася і у прогнозі "епохи Зеленського".

"Непрофесійна команда без ідеології та принципів, яка здає позиції назовні, відходить від правила "нічого про Україну без України", руйнує державні інститути - стала символом хаосу", - наголосила політик.

Водночас вона зазначила, що тепер кудись зникли активісти, борці, всі ці "анти", "євро", "оптимісти" та інші, які всі попередні п’ять років в унісон із "кварталом" критикували кожен крок влади.

"Куди зникло "громадянське суспільство", і чи було воно, за рідкісним винятком? Де акції з трусами під Верховною Радою, в яких ящиках футболки "Хто вбив Шеремета та Катю Гадзюк?", - додала надеп.

"Тим цінніші ті громадські організації та активісти, які захищають демократію. Сьогодні дуже потрібна сильна опозиція та сильне громадянське суспільство. Важливо, щоб воно вийшло з летаргічного сну. Бо після цього Зе-водевілю буде один позитив - люди наїдяться популізму, перехворіють на зеленовірус, й буде попит на сильну руку, а отже, після хаосу- зможе прийти диктатура. І це дуже небезпечно", - переконана Геращенко.

Як повідомлялося, 21 квітня 2019 року в Україні відбувся другий тур президентських виборів, в якому переміг Зеленський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА