19:31 28.07.2020

Аграрна партія оголосила про участь в місцевих виборах

2 хв читати

Аграрна партія України, буде брати участь у місцевих виборах 2020 року. Таке рішення було прийнято на (позачерговому XXVII) з’їзді партії, що відбувся 28 липня у місті Києві.

Голова Аграрної партії Михайло Поплавський під час  з’їзду поставив однопартійцям завдання отримати максимальну кількість голосів на місцевих виборах і привести до місцевої влади справжніх професіоналів, фахових аграріїв та лідерів громадської думки, що забезпечить організації чітке місце на політичному полі.

«Зважаючи на суттєве збільшення важливості розвитку аграрного сектору в економіці України, очевидним є потужний суспільний запит на політичну силу, яка б системно та професійно захищала інтереси людей, пов’язаних з аграрним виробництвом. Саме такою політичною силою була і є Аграрна партія України !

Кандидати від Аграрної партії візьмуть участь у жовтневих виборах, щоб громадяни обрали місцеву владу з тих, кого вони особисто знають і кому довіряють.

Фаховість, знання проблем, що потребують вирішення - головні критерії висування, тому що ми прагнемо реальних змін! На зміну популістам мають прийти справжні господарі і професіонали, а це і є Аграрна партія України!»- зазначив Михайло Поплавський.

Відомий політичний експерт Вадим Карасьов, зауважив: «Прийшов час Аграрній партії грати вже в вищій або прем’єр лізі української політики. Претендувати на парламентське і урядове представництво . Для цього відкриваються сьогодні всі можливості. Адже значний відсоток населення працює в аграрному секторі України , це достатньо велика кількість людей . Головне завдання їх мобілізувати, надати нове дихання , надихнути, розробити і втілити серйозну програму по захисту українського села і селянства»

Зазначимо, що  Аграрна партія стала першою і єдиною позапарламентською політичною партією, яка одержала перемогу у виборах в об’єднаних територіальних громадах (2018 р), має потужне представництво у всіх регіонах України і налічує близько 70 000 партійців.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА