08:38 29.12.2020

Железняк очолив фракцію "Голос"

2 хв читати
Железняк очолив фракцію "Голос"

Народний депутат Ярослав Железняк очолив фракцію партії "Голос" у Верховній Раді, повідомляє прес-служба політсили.

"Фракція партії "Голос" у Верховній Раді на своєму засіданні 28 грудня ухвалила рішення про ротацію на посаді голови фракції, задовольнивши заяву Сергія Рахманіна. Новим головою фракції обраний Ярослав Железняк", - наголошується в повідомленні.

Колишній голова фракції Сергій Рахманін пояснює своє рішення піти з посади її голови необхідністю зосередитися на законодавчій роботі, а також на питаннях, пов'язаних із національною безпекою, оскільки він є членом комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

"У час, коли безпекові питання набули надзвичайної гостроти, є нагальна потреба зосередитися на цій проблематиці. Мої знання та досвід мають бути максимально використані у цій сфері з огляду на те, що у фракції є політики, спроможні ефективно керувати фракцією. Час, вивільнений від виконання організаційних функцій, дасть змогу більше зосередитися на продуктивній законотворчій роботі", - зазначив Рахманін.

Він також наголосив, що головування у фракції не є довічним привілеєм або довічним ув'язненням, а ротація керівництва є не тільки нормальним, а й необхідним процесом для молодої політичної сили, де є достатня кількість яскравих, самодостатніх особистостей.

"2019 року фракція, переважна більшість членів якої вперше стикалися з великою політикою, потребувала на посаді голови людину з необхідним життєвим досвідом і практичними знаннями про реальну політику. Досвід, набутий членами фракції, та здобутий кожним з них особистий авторитет передбачають безболісну зміну керівника фракції", - додав політик.

Новообраний голова фракції Ярослав Железняк, у свою чергу, зазначив, що багато функцій виконував і раніше як заступник голови, але тепер "буде ще більше відповідальності перед колегами за довіру".

"Тож буду наполегливо працювати, аби бути не лише наймолодшим керівником фракції в історії парламенту, але й найефективнішим для нашої команди", - додав Железняк.

У прес-службі партії "Голос" також уточнили, що повноваження нового голови парламентської фракції "Голосу" набудуть чинності після офіційного оголошення на пленарному засіданні Верховної Ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА