10:54 06.04.2021

Вірастюк хотів би працювати в парламентському комітеті із захисту прав ветеранів

1 хв читати
Вірастюк хотів би працювати в парламентському комітеті із захисту прав ветеранів

Кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" Василь Вірастюк у разі проходження до Верховної Ради вважає більш доцільним увійти до складу комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів для просування ідеї про створення мережі реабілітаційних центрів.

"Попередньо, у мене була думка працювати в комітеті Верховної Ради з питань молоді та спорту. Але зараз я розумію, що, можливо, більш доцільно увійти до комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів і саме там разом із депутатами, які свого часу були учасниками бойових дій, рухати вперед ідею про створення реабілітаційних центрів для учасників АТО", - сказав Вірастюк в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, на брифінгу 11 лютого, який відбувся після з'їзду партії "Слуга народу" з нагоди висунення кандидатів на довибори до ВР, Вірастюк висловив бажання працювати в парламентському комітеті з питань молоді та спорту і лобіювати створення центру реабілітації для ветеранів війни на Донбасі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА