11:43 20.08.2021

Разумков про можливе анулювання ліцензії телеканалу "НАШ": Не можна карати за висловлювання гостей каналу в прямому ефірі

2 хв читати
Разумков про можливе анулювання ліцензії телеканалу "НАШ": Не можна карати за висловлювання гостей каналу в прямому ефірі

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сподівається на об'єктивність і неупередженість суду під час розгляду позову Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про анулювання ліцензії телеканалу "НАШ".

"Я дуже сподіваюся, що суд буде об'єктивним... Я думаю, що суд має бути неупередженим... під час розгляду цього питання", - сказав Разумков журналістам у п'ятницю в Києві.

Спікер парламенту зазначив, що не можна карати за висловлювання гостей телеканалу в прямих ефірах.

"Моя особиста позиція - якби я відповідав за все, що говорять наші колеги з трибуни у Верховній Раді України, мене теж уже можна було б позбавити ліцензії. Якби це все-таки стосувалося висловлювань журналістів, мені було б це більше зрозуміло. Що стосується гостей - у нас персональна відповідальність. Я доволі часто буваю на ефірах, зокрема на вашому каналі (телеканалі "НАШ" - ІФ). І, на жаль, прямий ефір вимкнути неможливо. Але навіть якщо це зробити, то інформація вже прозвучала", - зазначив Разумков.

Він наголосив, що свобода слова - одне з великих досягнень України, і "наше завдання – зберегти цю свободу слова, щоб вона залишалася однією з базових цінностей" українського суспільства.

Як повідомлялося, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ініціюватиме позов про анулювання ліцензії телеканалу "НАШ" через розпалювання в його ефірі релігійної ворожнечі та поширення прихованих закликів до нетерпимості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА