13:21 29.04.2021

Мистецький проект “НАШ АРТ” стартував у стінах телеканалу

2 хв читати

Масштабний мистецький проект “НАШ Арт” стартував на телеканалі “НАШ”.

Простір телеканалу став виставковою платформою для сучасної художниці Даши Скорубської-Кандинської. 

“Ідея перетворити простір телеканалу на галерею зараз дуже слушна, адже художники як і медіа, гостро відчувають зміни, що зароджуються у суспільстві, активно рефлексують та створюють хроніку нашого нового карантинного світу. Ми повинні демонструвати людству своє бачення! Соціальний проект ”НАШ АРТ” - це  підтримка митців, та й, працювати в такій красі приємно, картини надихають”,- говорить Олена Рудік, Генеральний директор телеканалу "НАШ"

“ANTI CORONA” так назвала автор свій проект, це свого роду рефлексія на події, що сколихнули світ.

“Ми зараз живемо у світі, який спонукає нас шукати нові форми самовираження і нові шляхи співпраці. І це часто виявляється дуже успішним та вдалим несподіваним рішенням. Співпраця різних сфер, Культури та медіа, стає все більш актуальним і все частіше призводить до несподівано хорошої синергії. Так і пропозиція співпраці з телеканалом, як експозиційної площі виявилася, на мій погляд, більш ніж вдалою. Це той випадок, коли дві енергії народжують третю, "- зазначила художниця Даша Скорубська-Кандинська

 Художниця переконана, що ніхто і ніщо не буде більше колишнім. Адже людство і вірус - речі, по суті, комплементарні. Проект не випадково складається з людських образів і образів флористичних, що символізують природу. Як ми намагаємося захиститися від вірусу, так і планета намагається захиститися від нас. В картинах неординарно передає автор ідею - що людство коронувало себе та корона сповзла, перетворившись на маску. Короновані Боги планети, яким підвладне все, відразу виявилися безсилі перед обличчям біологічних процесів, що змінюють життя планети назавжди.

Рослини, що символізують в цьому проекті природу, не випадково зображені різкими переходами з негативу в позитив. Тому, що все що відбувається, немає однозначної оцінки. Світ очищається. І це завжди негуманно.Це можна назвати як протистоянням природи і людини, так і їх єднанням. Природний відбір - завжди трагедія. Змінюється абсолютно все: критичне мислення, сприйняття, психіка, те як ми бачимо цей світ зараз. І що ми будемо робити з цим новим знанням, новим баченням, новим світом?

Завершальна робота проекту "Adam". Народилась "нова" людина. ЇЇ вже можна розгледіти в далекій перспективі. Яка вона?

Телеканал “НАШ” - це простір для вираження різних поглядів, як гостям в студії так і українським митцям. НАШ покаже!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА