12:29 16.11.2021

Якщо нардеп Ковальов винен у ДТП, він понесе відповідальність - речник фракції "Слуга народу"

2 хв читати
Якщо нардеп Ковальов винен у ДТП, він понесе відповідальність - речник фракції "Слуга народу"

Народний депутат Олексій Ковальов понесе відповідальність як учасник дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вранці 15 листопада на автодорозі Київ-Одеса, якщо правоохоронні органи доведуть його провину, заявила речник фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук.

"Мені невідомо, що спричинило ДТП, чи було перевищення швидкості, але якщо наш депутат винен, він понесе відповідальність згідно із законом України. Крапку в цій ситуації поставлять правоохоронні органи. Також Ковальов каже, що він може бути винний у цій ситуації", - сказала Палійчук у коментарі журналістам у вівторок у кулуарах парламенту.

Вона також зазначила, що Ковальов із власної ініціативи здав аналізи щодо виявлення заборонених речовин. "Драгер показав, що алкоголю в організмі депутата немає. Але з власної ініціативи він також здав кров, яка буде в Білоцерківській лікарні, для того, якщо в майбутньому знадобляться додаткові перевірки... Там усі аналізи, він здавав не лише кров", – уточнила вона.

Водночас, за словами Палійчук, стан депутата задовільний, однак його немає на пленарному засіданні Верховної Ради 16 листопада, він "обіцяє бути в строю вже з наступного тижня".

"Але ще раз хочу повідомити, що обидві сторони ДТП не мають якихось суттєвих пошкоджень, і, наскільки мені відомо, інший учасник ДТП написав заяви, що претензій до Ковальова не має", - додала речник фракції "Слуга народу".

Крім того, у своєму Telegram-каналі вона також пояснила, що автомобіль, у якому був Ковальов у момент аварії, перебуває у користуванні народного депутата, інформація про що буде зазначена в його декларації про доходи за 2021 рік, яку згідно з вимогами закону буде подано в першій половині наступного року.

Раніше нардеп Ковальов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 15 листопада потрапив у ДТП.

У свою чергу прес-служба поліції Київської області повідомила, що аварія сталася на автодорозі Київ-Одеса поблизу повороту на село Хлепча. Цей інцидент розслідуватиме Державне бюро розслідувань. Водночас у поліції зазначили, що 32-річний водій Mercedes-Benz урізався у вантажний автомобіль MAN під керуванням 52-річного водія. Унаслідок аварії водій автомобіля Mercedes отримав тілесні ушкодження - його відправили до Білоцерківської лікарні для надання медичної допомоги.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА