12:01 26.02.2018

Кива презентував оновлену команду Соцпартії в Полтаві

3 хв читати

Ілля Кива глава Соціалістичної партії України розповів про плани партії на майбутнє і презентував нових соратників у Полтаві 25 лютого під час своєї робочої поїздки.

«Ми довго формували ту команду, яка дійсно буде працездатна, буде захищати і відстоювати інтереси полтавців. Моє завдання, як керівника, полягала в тому, щоб зробити партію, в першу чергу, патріотичною, відданою українській державності. Адже лівий фланг спочатку формувався як плацдарм для проросійських сил — в умовах війни було особливо важливо не допустити цього. Ми вичистили партію і почали відроджувати первинні організації. Вони стануть стрижнем структури, яка буде відстоювати інтереси народу: підвищення соціальних стандартів, соціальної захищеності і наведення залізного порядку », —  сказав глава СПУ.

Політик також заявив про рішучий намір брати участь в парламентських виборах. Адже вирішити проблеми України можна буде тільки тоді, коли у Верховній Раді знайдуться люди, чиї дії спрямовані на зміцнення державності. «Першочергова наша задача — участь в парламентських виборах. Це забезпечить можливість захистити позицію народу у вищому органі державної влади. Це надасть можливість ефективно боротися проти корупції. Боротися за націоналізацію енергокомплексу: і обленерго, і газових свердловини, які фактично сьогодні контролюють окремі комерційні структури. У нас є сили, можливості і потенціал. Але для цього нам потрібно в першу чергу сформувати працездатну, живу, принципову і патріотичну партію», —  зазначив І. Кива.

При цьому Глава СПУ представив нового керівника місцевої партійної структури —  Сергія Чередниченко, який, за його словами, вже не один рік ефективно бореться з корупцією в регіоні. Останній поділився результатами роботи партії на Полтавщині. «Хитрий» ринок на Південному вокзалі —  це яскравий приклад результативності дій в нашому місті. Там 10 років відбувалася стихійна торгівля, і півроку тому ми навели порядок. За таким же принципом ми будемо працювати і далі. Наша команда буде відрізнятися від інших результатом і політичною відповідальністю.

Зараз ми боремося із корупцією в транспортній галузі.  Наші автобуси працюють за антикорупційною програмою. Ми довели, що знизити ціни на проїзд —  можливо. Зупинки повинні мати назву, повинні бути графіки руху, ми повинні зменшити перенасичення маршрутками. Потрібно розвивати місцевих перевізників і вливати гроші в місцевих підприємців. Та поки для нас головне — сформулювати сильну команду. Ми обов'язково презентуємо повний склад нашої партії і будемо з нуля відбудовувати партійні організації», —  заявив Сергій Чередниченко.   

Ілля Кива додав, що громадський транспорт в Полтаві працює за «добре налагодженою корупційною схемою міськради»: «Близько 4 млн грн на місяць —   це побори міського рекету, а саме чиновників міської влади. Кожна маршрутка щомісяця виплачує по 10 тис. гривень налом в кишені чиновників, а їх в Полтаві близько 400 одиниць. Руйнування цієї схеми дозволить істотно знизити тарифи на проїзд і витрати громадян. Я впевнений, що команда Чередниченка зуміє переломити хребет міської корупції, і ми його в цьому підтримаємо», — заявив Кива.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА