13:06 01.05.2018

Кива: Першотравневі ходи - відгомони СРСР, а сьогодні потрібно країну відбудовувати

1 хв читати
Кива: Першотравневі ходи - відгомони СРСР, а сьогодні потрібно країну відбудовувати

Соціалістична партія України та Всеукраїнський союзу ветеранів АТО відзначили першотравень допомогою постраждалим від війни на сході країни та розпочали кампанію з ремонту будинків, зруйнованих від обстрілів сепаратистів, повідомляє прес-служба СПУ.

"Доки хтось ходить із прапорами та викрикує заяложені гасла, ми працюємо ... Сьогодні людям не потрібні демонстрації - це вчорашній день. А сьогодні країну розоряє війна. Українцям доводиться жити й зимувати в напівзруйнованих будинках. Нехай ми не можемо повернути до життя померлих на війні, але дещо ми можемо для людей зробити тут і зараз, просто засукавши рукави та взявши в руки молоток. Країну час відбудовувати! Й тому у свята 1 травня Соцпартія і моя ветеранська організація вирішили зайнятися відновленням будинків, розташованих у зоні зіткнення з противником!" - цитує у вівторок голови СПУ Іллю Киву прес-служба партії.

В інформації зазначається, що в роботах узяв участь сам голова партії, а також ветерани АТО. Перший проект із надання допомоги жителям прифронтових територій розпочали в смт. Ольгинка (Волноваський р-н, Донецька обл.).

Лідер СПУ заявив, що соціалісти та ветерани АТО й надалі мають намір проводити такі акції - щоб допомогти людям, які живуть у прифронтових територіях, налагодити мирне життя.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА