13:24 04.07.2018

Ілля Кива: "Порошенко вимагає позбавити ліцензії телеканал 1+1"

1 хв читати

Президент Порошенко тисне на Національну раду з питань телебачення та радіомовлення з метою позбавлення ліцензії телеканалу 1+1. Таку інформацію розмістив у своєму Фейсбук голова Соціалістичної партії України Ілля Кива, про що повідомляє прес-служба партії на офіційному сайті СПУ.

"За моєю інформацією, сьогодні Президент поставив завдання за будь-яку ціну позбавити ліцензії найбільший телеканал нашої країни - 1+1. Він чітко йде за путінським сценарієм і намагається встановити контроль над інформаційним простором України", - заявив лідер Соцпартії.

Кива зазначив, що СПУ буде всіма силами перешкоджати реалізації такого сценарію.

"Диктатура Порошенко - це знищення неугодних ЗМІ! Ми не дозволимо йому знищити нашу державу і будемо стояти на сторожі свободи слова! Ні - диктатору Порошенко!", - написав він.

Зараз Соціалістична партія України проводить безстрокову акцію "Україна без Порошенка!". Її мета - відсторонення від влади і притягнення до відповідальності за злочини проти України чинного Президента країни.

Раніше заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк заявила про свою відставку з цього поста. Причиною відставки стало її обурення з приводу непрозорості прийняття рішень Радою, а також можливі репресії проти деяких ЗМІ, що займають проукраїнську позицію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА