12:12 09.04.2019

Новий концепт сучасного міського автозаправного комплексу

2 хв читати

Сучасний дизайн, кращі технологічні рішення, енергоощадні технологіі та високоякісне пальне.

На автозаправних комплексах ТМ "БРСМ-Нафта" презентували новий концепт сучасного міського автозаправного комплексу.

"Ми довго вивчали потреби клієнтів і сьогодні презентували новий формат міського автозаправного комплексу. Новий концепт в першу чергу проектувався з точки зору багатофункціонального оазису при дорозі: тут призначають зустрічі, купують необхідні товари в дорогу, користуються вбиральнею, перевіряють пошту використовуючи WiFi або навіть працюють. Заправна станція в сьогоднішніх реаліях перетворилася з утилітарнї точки заправки пальним в суспільний простір де можна задовольнити майже усі потреби", - розповідає директор депарnаменту стратегічного маркетингу та інновацій Олександр Мельничук.

"Під час проектування максимум уваги було приділено питанням пожежної та техногенної безпеки. Новітні технології та обладнання що використані на автозаправному комплексі виключають можливість витікання пального, чи будь-яких надзвичайних ситуацій," - розповів директор технічного департаменту ТМ "БРСМ-Нафта" Анатолій Стрік. Також він зазначив, що рівень безпеки на АЗК надзвичайно високий. Паливороздавальні колонки провідного виробника - Токхейм, це обладнання останього поколіня і є одним з найкращих в свому сегменті. Удосконалена електроніка, програмне забезпечення, точність та швидкість відпуску пального забезпечують комфорт при заправці клієнтів.

Звісно, куди без якісного пального. Під час презентації, під пильним наглядом представників ЗМІ, було проведено відбір зразків палива фахівцями "Інститут споживчих експертиз". За результатами аналізів, які проводилися кілька годин, з'ясувалося, що усе пальне відповідає стандартам. А за деякими параметрами (наприклад, вміст сірки) навіть краще, ніж вимагають норми ДСТУ. Як відзначили в "БРСМ-Нафта", регулярний контроль за якістю палива - це одне з найважливіших завдань компанії, адже конкуренція на паливному ринку дуже висока, а репутація означає дуже багато.

Більш детально у сюжеті "Першого ділового" https://fbc.net.ua/programs/kompaniya-brsm-nafta-prezentovala-azs-novogo-formata/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА