12:34 17.04.2019

"Укрбуд" відкрив житловий комплекс "Верховина"

3 хв читати
"Укрбуд" відкрив житловий комплекс "Верховина"

ЖК Верховина від УКРБУД

Корпорація «Укрбуд» офіційно відкрила ЖК «Верховина», що знаходиться на проспекті Перемоги, 109 в Святошинському районі Києва. Цей житловий комплекс – один із майже двох з половиною десятків завершених проектів девелопера в столиці. Він представляє собою будинок комфорт-класу неподалік від станції метро «Житомирська»,  що складається з двох секцій різної поверховості. Під будівлею розташований підземний паркінг майже на 2,5 тисячі квадратних метрів, поруч із домом – наземна гостьова автостоянка. Прибудинкова територія новобудови комплексно облаштована, там розташовуються дитячий та спортивний майданчики.

У «Верховині» змонтований індивідуальний тепловий пункт, що дає змогу максимально ефективно використовувати тепло, яке надходить до будинку. Окрім того, не переплачувати за «комуналку» допоможуть індивідуальні теплолічильники, які передбачені для кожної квартири і враховують лише використані мешканцями гігакалорії.

Велику увагу в новобудові приділили питанням безпеки. Вся інформація про стан систем будинку надходить до диспетчерського пункту. Це дає змогу моментально реагувати на будь-які позаштатні ситуації та за необхідності передавати інформацію до відповідних служб.

ЖК Верховина від УКРБУД

На прибудинковій території, у самому будинку і в підземному паркінгу встановлені камери відеонагляду. Безпеку забезпечують працівники професійної служби охорони. Вхід на територію житлового комплексу, до самого будинку і на паркінг здійснюється за допомогою системи контролю доступу. Для цього використовуються програмовані картки-перепустки, вони індивідуально налаштовуються для кожного мешканця та їх гостей.

Будинок зведений за монолітно-каркасною технологією із заповненням зовнішніх та внутрішніх стін червоною керамічною цеглою. На фасаді будівлі, перший поверх якої облицьований керамогранітом, встановлені металеві кошики для кондиціонерів.

ЖК Верховина від УКРБУД

У вестибюлях будинку обладнані зони очікування з робочими місцями адміністраторів будинку. На кожному поверсі встановлена зручна навігація. Інтер’єр холів та коридорів виконаний у сучасному стилі, що перегукується з фасадом будівлі.

- Житловий комплекс «Верховина» - це яскравий приклад якісної зміни будинків від «Укрбуд», - зазначив під час відкриття президент корпорації Олександр Лятамбор. - З самого початку цей будинок проектувався як житло економ-класу. Але завдяки переходу корпорації на нові стандарти комфортного життя в ході будівництва він перетворився вже на повноцінний комфорт-клас. Із всіма притаманними йому додатковими перевагами для мешканців.

ЖК Верховина від УКРБУД

Новосели ЖК «Верховина» під час відкриття не приховували емоцій та охоче залишали позитивні відгуки «Укрбуд».

- Виглядає дуже непогано, закрита територія по периметру. Навіть не очікували. Є шлагбауми на в'їзді. Є багато чого «плюс» до того, що очікували, - розповіла мешканка будинку Людмила.

- На етапі інвестування у мене вийшло 17 300 гривень за метр, а зараз він коштує десь 26 тисяч. З точки зору інвестиції - вдало, - зазначив новосел Микола.

З нагоди офіційного відкриття комплексу для мешканців «Верховини» організували розважальну програму з конкурсами, фотозонами, аніматорами та аквагримом для дітей, майстер-класами та іншими розвагами. Окрім того, новосели взяли участь в традиційному для відкриттів будинків від «Укрбуд» розіграші побутової техніки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА