12:35 24.07.2019

«Нова Пошта» відкрила 4000 відділень і підвела підсумки півріччя

3 хв читати

Мережа компанії в 2019 році зростає рекордними темпами. «Ми стаємо ближчими до клієнтів кожного дня – з початку року ми відкрили більше 1200 відділень, збільшивши мережу до 4000. «Нова Пошта» об’єднує бізнеси і людей по всій країні», - говорить Олександр Бульба, директор «Нова Пошта». Основна «фішка» мережі – точки присутності відкриваються в селах і невеликих населених пунктах. Це важливо, адже все більше людей економить час та гроші, замовляючи доставку з онлайн-магазинів. Крім того, розвиток мережі «Нова Пошта» допомагає заробляти місцевим підприємцям – вони можуть відкривати пункти безпосередньо у себе в магазинах.

З січня по червень Група «Нова Пошта» доставила близько 100 млн посилок, вантажів та документів. За 6 місяців послугами «Нова Пошта» скористалися більше 8 млн клієнтів. Кількість доставок «Нова Пошта» зростає, зокрема й завдяки постійним інвестиціям компанії в сервіс: з березня ми стали працювати 7 днів на тиждень, щоб клієнтам було зручно отримувати й відправляти посилки, оновлюємо відділення, щоб люди могли отримати й відправити посилку за 60 секунд, стали ще швидше відповідати на питання в соціальних мережах і по телефону гарячої лінії. В результаті, середній показник готовності рекомендувати компанію (NPS) виріс до 73% в червні 2019-го, а показник задоволеності сервісом (CSI) досягнув 8,7 балів з 10 можливих.

Швидко й надійно обробляти посилки допомагають два інноваційні термінали – в Києві (КІТ) і Хмельницькому (ХІТ). Так, КІТ у першому півріччі 2019 року обробив майже 46 млн посилок, що на 34% більше, ніж за такий же період минулого року. Хмельницький інноваційний термінал був запущений 17 травня 2019 року і з моменту запуску вже обробив 6,8 млн відправлень.

Наші клієнти все частіше надають перевагу діджитал-інструментам. Так, кількість користувачів мобільного додатку в червні перевищила 2,6 млн. Приблизно вдвічі виросла кількість користувачів, які оформлюють і сплачують посилки через свій смартфон. Діджиталізація стає все популярнішою у бізнес-клієнтів, оскільки економить час та ресурси – користувачів бізнес-кабінету стало більше в 17 разів, у порівнянні з першим півріччям 2018 року. Клієнти оформили через цей сервіс більше мільйона експрес-накладних.

Українці стали активніше замовляти не лише всередині країни, але й за кордоном. Зростання кількості посилок, замовлених за допомогою сервіса NP Shopping з США склало 20%, з Великобританії – 86%. Доставки з Польщі виросли в 3 рази. Нагадаємо, в квітні цього року запустилася доставка з популярного американського інтернет-магазину iHerb.

За перше півріччя група компаній «Нова Пошта» перерахувала в бюджети всіх рівнів більше 2 млрд грн податків та зборів – на 35% більше, ніж за минулий рік.

Довідка про компанію

Група «Нова Пошта» надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, в тому числі «Нова Пошта», «НП Логістик», «ПОСТ ФІНАНС» і «Нова Пошта Інтернешнл».

«Нова Пошта» - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Мережа компанії налічує 4000 відділень по всій Україні, а кількість відправлень тільки за 2018 перевищила 174 млн. «НП Логістик» - компанія, що надає послуги фулфілмента: зберігання товару на складах, комплектацію і відправлення замовлень одержувачу. «ПОСТ ФІНАНС» - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима. «Нова Пошта Інтернешнл» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не тільки в Україні, а й за кордоном.

Група «Нова Пошта» працює з дотриманням всіх норм українського законодавства. За 2018 рік Група перерахувала до бюджету країни більше 3 млрд грн податків і зборів.

Детальніше про продукти та послуги на сайті: https://novaposhta.ua/

 Контакти для ЗМІ: [email protected]

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА