18:40 24.12.2019

Сімейний концерт з дружиною та сином: якими сюрпризами композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара дивував своїх слухачів

3 хв читати
Сімейний концерт з дружиною та сином: якими сюрпризами композитор та піаніст-віртуоз Євген Хмара дивував своїх слухачів

Євген Хмара почав свій тур з великого концерту у Києві разом із зірковими гостями, серед яких були Дідьє Маруані та Слава Камінська.

Відвідавши 5 міст України, піаніст ділиться своїми враженнями від туру: "Для мене цей тур - це справжня перемога інструментальної музики! Я надзвичайно вражений, бо із 5-ти міст у нас було 4 аншлаги! У прямому сенсі цього слова. Навіть коли перед самим концертом знайомі просили надати квиток, то ми просто фізично цього не могли зробити".

Чим же підкорив Євген Хмара своїх прихильників?

На початку кожного концерту глядачі потрапляли у справжнісенький ліс: співали птахи, по залу розливалось м’яке зелене світло, а на сцені звучав чарівний інструмент ханг.

Концерт «Мовою сучасного композитора» - це ще одна життєва історія Євгена Хмари. Вперше прозвучали музичні композиції з нового 5-го альбому. Серед них була та сама, яку музикант написав зі своїм дворічним сином. «Він просто сидів у мене на руках, поки я на роялі награвав мелодію. І раптом малюк починає перебирати пальчиками по клавішах. Я прислухався, підхопив, і так народилася наша спільна музична композиція. Я навіть в ній зберіг ті фальшиві нотки, які прозвучали під час хаотичного клацання по клавішах дитячих пальчиків», - зізнається Євген Хмара. Фінальною кульмінацією концерту стал вихід маленького Миколи на сцену та його спів разом із батьками.

«Ми ще не хочемо показувати дітей на публіку, але Колю було неможливо втримати за кулісами. Саме під час цього туру ми зрозуміли, що ймовірно, його також очікує музичне майбутнє. Йому дуже подобається співати та він зовсім не боїться глядачів. Также враження, ніби він усе життя виступав на сцені. Але найголовніше те, що у Колі майже абсолютний слух - він повторює кожну мелодію саме у тій тональності та у тому ритмі, у якому вона написана. Він ще не говорить, а співати вже вміє =)»

У всіх містах публіка була дуже відкрита та емоційна: наприкінці концерту глядачі в унісон співали «Червону руту», танцювали просто у залах філармоній та театрів, а в Запоріжжі увесь зал гукав «Спасибі» і не хотів відпускати музикантів зі сцени.

Також вперше на одну сцену з Євгеном вийшла його дружина під новим сценічним ім’ям ODARA. «ODARA - це нове амплуа співачки Дарії Ковтун, яку багато хто знає завдяки проекту X Factor. А мої слухачі знають Дашу як мою дружину», -  розповідає Євген.

Сказати, що публіка була в захваті від Дарії - не сказати нічого. ODARA своїм образом нагадала справжню лісову красуню-мавку: босоніж та у автентичному вбранні. Слова пісень, написаних українською мовою, дуже глибокі та торкаються самої душі. Багато хто плакав. Співачка зізнається, що після концерту довелося дуже терміново створювати YouTube канал ODARA для того, щоби скоріше завантажити перший сингл - «Жива Вода», бо було надзвичайно багато запитів, де можна послухати її пісні в інтернеті.

«Я завжди хотіла писати пісні і скільки не намагалася це зробити, нічого не виходило. І ось одного разу я гуляла з синочком, якому тоді було ще кілька місяців, і самі собою прийшли слова. Я тут же прямо в парку наспівала їх на диктофон. Друга композиція з'явилася, коли я спостерігала за своєю донькою, - тоді їй було кілька місяців. Ось так, ставши мамою, з'явився дар, про я який завжди мріяла», - розповідає Даша.

На сценах Києва, Харківа, Запоріжжя, Дніпра та Одеси також з'являлися струнний квартет “Black Tie”, рок-бенд, акордеон, ханг, саксофон та навіть діджейський пульт разом із DJ Diresh! Так, Євген Хмара в рамках своїх концертів продовжує популяризувати інструментальну музику та допомагати іншим талановитим музикантам проявити себе.

Продовження туру відбудеться вже у 2020 році. Першими почують Євгена Хмару Кременчуг - 25 лютого, Полтава - 26 лютого, Суми - 27 лютого та Львів - 8 березня.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА