09:38 27.02.2020

Кожен четвертий клієнт "Волиньгаз Збуту" користується "Особистим кабінетом"

1 хв читати
Кожен четвертий клієнт "Волиньгаз Збуту" користується "Особистим кабінетом"

Близько 60 тис волинян користуються "Особистим кабінетом" 104.ua. Користувачі цього онлайн-сервісу економлять час та гроші, сплачуючи за газ в зручний час та місці, із мінімальними комісіями.

В "Особистому кабінеті" 104.ua клієнти можуть подати свої показники лічильника, переглянути історію розрахунків, заплатити за спожитий газ, а також дізнатися ціну природного газу. Окрім того, в режимі онлайн можна надіслати запитання, залишити відгук чи записатися на прийом до керівників газового господарства. Всі звернення направляються до контакт-центру, який обробляє інформацію. У більшості випадків відпадає необхідність відвідувати Центри обслуговування клієнтів - навіть для звірки й уточнення оплат.

"Користувачі "Особистого кабінету" мають можливість першими отримувати рахунки за спожитий газ. Не потрібно очікувати рахунок в поштовій скриньці: вся інформація знаходиться в онлайн-сервісі, - розповів  директор ТОВ "Волиньгаз Збут" Микола Тищук. - Передавши показання через онлайн-кабінет, уже за кілька годин споживач бачить суму нарахувань за спожитий газ. Це дуже зручно".

Інтерфейс кабінету – простий та зрозумілий. Додатково на сайті 104.ua є детальна інструкція користування кабінетом. Для реєстрації в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua необхідно зайти в поле "Реєстрація", ввести номер свого особового рахунку, останню суму платежу чи номер лічильника та email. За необхідності, менеджери у Центрах обслуговування клієнтів завжди допоможуть пройти реєстрацію та нададуть вичерпні консультації.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА