17:42 10.03.2020

За два місяці аварійна служба "Чернівцігазу" опрацювала близько 8 тис. звернень

2 хв читати
За два місяці аварійна служба "Чернівцігазу" опрацювала близько 8 тис. звернень

В поточному році аварійна служба 104 "Чернівцігазу" відреагувала на 7,9 тис. дзвінків від буковинців. В середньому за одну добу до АДС телефонує 133 споживачі природного газу.

Основною причиною звернень є витоки газу.  За два місяці 2020 року аварійні бригади виявили 2,7 тис. витоків в будинках споживачів Чернівецької області та 1,9 тис. – у Чернівцях. Розповсюдженими також є виклики при пожежах, підозрах на отруєння чадним газом та виклики пов’язані із знахідками невідомих предметів. Окрім цього, до АДС надходять виклики про псеводозамінування, від початку року, лише у Чернівцях, таких було шість.

"Несправність внутрішньобудинкових газових мереж та газового обладнання – основана причина, через які відбуваються витоки газу. Споживачі блакитного палива часто нехтують елементарними правилами безпеки, а це може призвести до фатальних наслідків. Адже відповідальність за технічну справність, як мереж, так і обладнання, несуть їх власники і співвласники багатоквартирних будинків", - зазначає начальник АДС АТ «Чернівцігаз» Юрій Андронійчук.

Бригади "104" постійно  удосконалюють свої фахові навички в реальних умовах: беруть участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування. Адже саме від рівня професійної майстерності залежить швидкість та якість реагування фахівців аварійно-диспетчерської служби "Чернівцігазу" в екстрених ситуаціях.

Аварійно-диспетчерська служба  працює 24 години на добу, сім днів на тиждень. Якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером "104", а до прибуття бригади діяти за вказівками диспетчера.

ДОВІДКА

Акціонерне товариство «Чернівцігаз» єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. АТ «Чернівцігаз» експлуатує 8 788 км. газопроводів. У 2019 році підприємство протранспортувало близько 250,1 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад 230 тисяч сімей Чернівецької області та більше 3 тисяч підприємств, установ і організацій. АТ «Чернівцігаз» є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА