12:37 25.03.2020

Клієнти "Хмельницькгаз збуту" в 1,5 рази  збільшили використання онлайн-сервісів

2 хв читати
Клієнти "Хмельницькгаз збуту" в 1,5 рази  збільшили використання онлайн-сервісів

Майже 58  тисяч онлайн платежів за газ з початку року  здійснили споживачі газу Хмельницької області. Тільки за лютий 2020 року  онлайн-сервісами скористались майже 21 тис. подолян, що у півтора рази більше, ніж за аналогічний період 2019 року. Такий рекорд став можливим завдяки широкій пропозиції онлайн-сервісів, підготовлених фахівцями ТОВ "Хмельницькгаз збуту". Відтак, дистанційні розрахунки є актуальними та зручними, особливо в період  діючих в Україні карантинних заходів.
 
Завдяки використанню дистанційних онлайн-сервісів, клієнти ТОВ "Хмельницькгаз збуту" сплачують за газ у зручний час, без черг та з мінімальною комісією, в залежності від обраного сервісу, що особливо актуально та зручно в карантинний період, адже повністю виключає будь-які небажані контакти. Тому  саме такі вагомі переваги стали основними аргументами збільшення використання платіжних інтернет-платформ на Хмельниччині. Відтак, розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ "Хмельницькгаз збут".
"У тривалий вимушений період карантину, дистанційні розрахунки з домашніх гаджетів є особливо необхідними та затребуваними, - інформує директор ТОВ «Хмельницькгаз збут» Андрій Левицький. – Адже не потрібно йти у людні місця до терміналів, у банки та на пошту та наражати себе на небезпеку. Кожен бажаючий може сплачувати за газ дистанційно. Кошти при цьому миттєво зараховуються на  особовий рахунок споживача, та ще й зі значно меншою комісією, аніж при розрахунку іншими доступними способами. 
Наразі є можливість провести дистанційний розрахунок за допомогою декількох платіжних онлайн-сервісів, серед яких найзатребуваніші iPay.ua, Рortmone, Приват 24. Наразі здійснити платіж може кожен споживач, який має платіжну картку з платіжної системи Visa або MasterCard.
Водночас, для понад 112  тис. користувачів Особистого кабінету на сайті 104.ua, доступні вже шість онлайн-платформ. Адже віднедавна "Хмельницькгаз збут" додав ще один зручний платіжний сервіс для оплати за газ, це Viber – бот 7104.ua, за яким можна розраховуватись по 5 особовим рахункам. 
Відтак, всі видатки по запуску цих онлайн-сервісів профінансовано за рахунок газопостачальної компанії - "Хмельницькгаз Збуту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА