12:13 31.03.2020

"Волиньгаз" запустив експрес-реєстрацію в сервісі онлайн 104.ua

2 хв читати
"Волиньгаз" запустив експрес-реєстрацію в сервісі онлайн 104.ua

Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому під час карантину, АТ "Волиньгаз" екстрено розробило експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua. Тепер, щоб скористатися ними, достатньо зробити дзвінок зі смартфону до контакт-центру АТ "Волиньгаз" за номером телефону 067 33 39 104 і ваш Особистий кабінет буде створений автоматично.

"Ми екстрено розробили експрес-реєстрацію. Наші клієнти можуть використовувати онлайн-сервіси, щоб не наражати себе на небезпеку, адже це просто та зручно. Початок місяця і всі наші клієнти можуть онлайн передати показники лічильника газу та згодом оплатити і за природний газ, і за його доставку", - каже начальник управління клієнтського сервісу АТ "Волиньгаз" Юрій Петрук.

Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати зі смартфону до контакт-центру АТ "Волиньгаз" за номером 067 33 39 104. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на номер мобільного телефону клієнта.

Логіном є номер мобільного телефону споживача. Достатньо перейти за посиланням, яке буде вказане в повідомленні, а на сайті ввести логін і пароль та користуватись  усіма перевагами онлайн-сервісів 104.ua.

За їх допомогою клієнти можуть:

  • гарантовано передати показання лічильника;
  • безпечно та просто сплатити за газ і його доставку;
  • першими завантажити рахунки;
  • відстежувати власне споживання та витрати.

На сьогодні у Волинській області біля 60 тис домогосподарств користуються перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua.

Довідка: Акціонерне товариство "Волиньгаз"забезпечує природним газом майже 250 тис. сімей волинян. Рівень газифікації області природним газом становить майже 70%, бо 10 міст, 16 селищ міського типу та 632 села. Приладами обліку оснащено понад 85% споживачів. Станом на 1 жовтня 2019 року у Волинській області експлуатується більше 7 тис. км розподільних газопроводів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА