10:20 18.02.2022

АТ "Волиньгаз" у 2021 році сплатило 136 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

2 хв читати
АТ "Волиньгаз" у 2021 році сплатило 136 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

За 2021 рік газорозподільна компанія АТ «Волиньгаз» сплатила 136 млн. грн податків. З них, 91 млн. грн до державного і 45 млн. грн. до місцевого (ПДФО+податок на землю) - що є істотним внеском у розвиток місцевих громад і відновлення економіки регіону. Загалом, компанії, що працюють під брендом РГК сплатили в минулому році до бюджетів усіх рівнів 4,3 млрд грн.

Податки "Волиньгаз" у 2021 роціПодатки "Волиньгаз" у 2021 році ФОТО: АТ "Волиньгаз"

Минулого року газорозподільна компанія спрямувала до бюджетів усіх рівнів 136 млн грн.  АТ "Волиньгаз", що працює під брендом Регіональної газової компанії, увійшло до списку найбільших платників податків області. Із загальної суми сплачених податків 45 млн. грн. сплачено до місцевих бюджетів, що сприятиме розвитку громад.

"Ми завжди діємо прозоро в питаннях оплати праці та сплаті податків, дбаючи про своїх працівників та громади області, – зазначив голова правління АТ "Волиньгаз" Мирослав Коротя. – З початку пандемії газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК надають постійну допомогу лікарням. Цього року ми започатковуємо низку довгострокових проєктів. У партнерстві з місцевими громадами ми реалізуємо освітні, екологічні ініціативи в рамках політики сталого розвитку".

За ініціативою Регіональної газової компанії цього року АТ "Волиньгаз" реалізовуватиме низку проєктів, спрямованих на сталий розвиток Волинської області.

Так, у компанії розроблена і затверджена стратегія ESG, що передбачає реалізацію проєктів та програм, які спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку інтелектуального потенціалу та професійних навичок працівників компанії. Зокрема, в Освітньому просторі на базі "Волиньгазу", який планують відкрити до літа, заплановані тренінги для працівників підприємства з використанням VR-технології.

 У 2022 році АТ "Волиньгаз" продовжить реконструкцію газових мереж, що передбачає зменшення витрат газу на 211, 7 тис.м. куб. за рік.

Для поліпшення клієнтського сервісу понад 250 тисяч споживачів газу АТ "Волиньгаз" впроваджує сучасні технології. Завдяки розробкам у сфері штучного інтелекту, була впроваджена функція розпізнавання фотопоказів приладів обліку газу, переданих клієнтами за допомогою мобільного додатку104.ua.

Довідка:

АТ "Волиньгаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території Волинської області.

РГК - технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА