18:09 07.05.2020

Під час каратину за газ платять лише 67% клієнтів "Волиньгаз Збуту"

2 хв читати
Під час каратину за газ платять лише 67% клієнтів "Волиньгаз Збуту"

Під час карантину платежі за газ на Волині зменшились на чверть. Загальний борг волинян у квітні 2020 року становить майже 470 млн грн.

Запроваджений Кабінетом міністрів України карантин не звільняє від виконання обов’язків з оплати за фактично спожитий газ. Значна частина населення отримує готівкою пільги та субсидії на оплату житлово-комунальних послуг і зобов’язана ці кошти використовувати за їх цільовим призначенням.

«На сьогодні дійсно складна ситуація в країні й ми з розумінням ставимося до цього. Відповідно до постанови КМУ № 211 від 11.03.2020 р. встановлені відповідні обмежувальні заходи, зокрема в частині заборони припинення надання комунальних послуг на строк  дії карантину та протягом 30 днів з дня його скасування, однак обов’язок сплачувати за житлово-комунальні послуги не скасовували. Отже, просимо всіх наших клієнтів, а особливо клієнтів, які вирішили взагалі не сплачувати за газ у період карантину — розрахуватися. Звертаємо увагу, що за спожитий газ, в будь-якому разі доведеться сплатити. Тому радимо не накопичувати борги та розраховуватися за газ вчасно і в повному обсязі», - пояснює директор ТОВ "Волиньгаз Збут" Микола Тищук.

Своєчасним розрахункам за спожитий газ сприяє зменшення ціни на газ - у квітні газ подешевшав на 14%. Загалом же за опалювальний сезон вартість газу знизилася на 22% від ціни минулорічного опалювального періоду.

Нагадуємо, що ТОВ «Волиньгаз Збут» надає можливості розраховуватись за газ не виходячи з дому, декількома видами онлайн сервісів — через Особистий кабінет на сайті 104.ua та за допомогою чат-боту 7104ua у Viber.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА