16:12 13.05.2020

На 20% зросла кількість користувачів онлайн-сервісів серед клієнтів «Хмельницькгаз збуту»

2 хв читати
На 20% зросла кількість користувачів онлайн-сервісів серед клієнтів «Хмельницькгаз збуту»

У Хмельницькій області станом на початок травня 120 тис споживачів газу користуються онлайн-сервісом Особистий кабінет на сайті 104.ua. За чотири місяці 2020 року цілодобовий доступ до власного особового рахунку та можливість дистанційних розрахунків за газ за допомогою  онлайн сервісів отримали ще 20 тис клієнтів «Хмельницькгаз збуту».

Онлайн -сервіс Особистий кабінет – зручний дистанційний сервіс для споживачів, особливо в період карантинних обмежень. Клієнти зі своїх  домашніх гаджетів можуть у зручний час дистанційно контролювати стан особового рахунку, сплачувати за газ та вирішувати усі питання з своєю газовою компанією, не виходячи з дому. Для спрощення реєстрації «Хмельницькгаз збут»  розробив та запровадив для своїх клієнтів  миттєву експрес-реєстрацію на сайті 104.ua., послугами якої уже скористалися кілька тисяч подолян.  Достатньо зателефонувати у Контакт-центр (0382) 686 504 та вказати свій особовий рахунок. За кілька хвилин, отримавши логін та пароль, перейти за посиланням у свій вже створений особистий кабінет 104.ua
«Все більше наших клієнтів щодень переконуються у зручності дистанційних сервісів, коли через власний Особистий кабінет на сайті 104.ua можна відслідковувати вартість газу, яка міняється щомісячно, контролювати нарахування державної допомоги, а також планувати подальше використання газу, - інформує директор газопостачальної компанії Андрій Левицький. – Наявність Інтернету дає можливість постійного зворотнього зв’язку з постачальником газу та цілодобового доступу та контролю особового рахунку за газ, що є дуже зручно». 
Для клієнтів «Хмельницькгаз збуту» успішно функціонують інші дистанційні сервіси, як то: надсилання щомісячних показань лічильника СМС-повідомленням на номер 7104, отримання миттєвого балансу через СМС-інформування, цілодобовий зв’язок з Контакт-центром, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile, Вайбер-бот, електронна скринька [email protected]  тощо.

Довідка:

Основною  сферою діяльності ТОВ «Хмельницькгаз збут» є постачання природного газу усім категоріям споживачів Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району). Компанія законодавчо визначена постачальником газу зі спеціальними обов’язками.

Клієнтами компанії є понад 412 тисяч сімей Хмельниччини, більше 1,7 тисяч промислових підприємств  та бюджетних організацій, понад 200 релігійних організації. Серед найпотужніших споживачів – ТОВ "СТЛ+М", ПрАТ "Городоцький елеватор Суффле", ТОВ "Маяк", СФГ "Манятин".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА