17:09 11.06.2020

Українські селебріті здійснили мрії дітей онлайн

3 хв читати
Українські селебріті здійснили мрії дітей онлайн

"Епіцентр" та 1+1 media презентували результати благодійного онлайн-марафону здійснення мрій

На початку року в рамках проєкту 1+1 media "Здійсни мрію" в 5 містах України запрацювали "Каруселі мрій". Протягом кількох місяців у дитячих магазинах "Епік" мережі "Епіцентр" у Києві, Харкові, Вінниці, Одесі та Львові діти залишали малюнки своїх мрій на каруселях. Найсміливіші з них компанія пообіцяла втілити в життя.

Щоби не зупиняти проєкт на час карантину та надихнути дітей "Епіцентр К" та 1+1 media вирішили здійснювати мрії онлайн.

Команда "Епіцентр К" зібрала понад 500 малюнків дитячих мрій. Серед них були портрети телеведучих "1+1" Алли Мазур, Юрія Горбунова та Дмитра Комарова, з якими діти хотіли зустрітися. Також малеча малювала свої мрії стати благодійниками, космонавтами, футболістами, пожежниками та поліціянтами.

"Сьогодні малечі як ніколи потрібно вірити в добро та диво, тому ми вирішили обрати мрії, які діти лишали на наших "Каруселях мрій" та здійснити їх онлайн. Ми хочемо надихнути дітей новими знайомствами, додати впевненості та позитивних емоцій", — розповідає співзасновник компанії "Епіцентр К" Галина Герега.

Бажання 10-річної Єлизавети Богдан та 7-річного Олександра Масіча із Києва — стати YouTube-блогерами. Допомогти втілити цю мрію в життя погодився відомий блогер, актор, ведучий, артист та маркетолог проєктів у YouTube Андрій Шатирко. Спеціально для маленьких мрійників Лізи та Саші він провів майстер-клас "Як стати відомим блогером у YouTube".

Андрій розповів про головні правила користування YouTube, розкрив секрети залучення підписників, дав поради зі створення контенту та зробив приємний сюрприз — запросив до спілкування відомого ютубера та тіктокера Ігоря Берестейського, у якого майже 2 млн підписників. Діти мали змогу розпитати Ігоря, як він став популярним та де знаходити ідеї на створення нових відео.

"Проєкт "Здійсни мрію" — це щось фантастичне. Я побачив стільки зацікавленості в дитячих очах, — розповідає Андрій Шатирко. — Діти зараз ростуть швидше, ніж плине час, тому для мене велика честь бути частиною їхнього росту".

Ще одна мрія — зустрітися з відомим мандрівником Дмитром Комаровим — стала реальністю для 9-річного Маркіяна Логановича зі Львова. Маленький мрійник отримав змогу поспілкуватися із зіркою онлайн та особисто розпитати його про фантастичні подорожі світом.

Відомий український журналіст, мандрівник, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1" Дмитро Комаров зазначив, що будь-яка справа життя починається зі мрії, тому дуже важливо підтримувати дітей у їх мріях і доводити, що все можливо.

 "Мрія — це найголовніше, що веде дитину по життю. Я завжди говорив і говорю — якщо не мріяти, то мрії й не збудуться. Усе те, що показуємо ми в наших програмах, це мої мрії. Я мріяв потрапити в плем’я колишніх людожерів, і ми туди дісталися і зняли. Мріяв вивчити Китай, і сезон про цю країну йде на "1+1". Будь-яка справа в житті починається зі мрії", — впевнений Дмитро Комаров.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА