09:32 12.06.2020

За час карантину 90% клієнтів "Хмельницькгаз збуту" своєчасно сплатили за газ

2 хв читати
За час карантину 90% клієнтів "Хмельницькгаз збуту" своєчасно сплатили за газ

У період карантинних обмежень 90% родин  Хмельницької області своєчасно сплачують за спожитий природний газ і не накопичують боргів. Більше третини клієнтів "Хмельницькгаз збуту" віддають перевагу дистанційним сервісам компанії та розраховуються за послуги з газопостачання  онлайн з дому або мобільних гаджетів, зберігаючи здоров’я та дотримуючись вимоги карантину. 

 Завдяки своєчасній оплаті , ТОВ "Хмельницькгаз збут" у повному обсязі виконує свої зобов’язання перед клієнтами щодо забезпечення природним газом. Тож за тривалий час карантину постачання газу здійснювалося без будь-яких обмежень та збоїв. Окрім того, жодному споживачеві не було припинене газопостачання, а також не нараховувались штрафні санкції та пеня за прострочення оплати.

«У форс-мажорних обставинах карантину наші клієнти переконались, що ТОВ «Хмельницькгаз збут» - надійна газопостачальна компанія, яка здатна виконати зобов’язання та забезпечити життєвонеобхідний ресурс навіть у складних умовах», - зазначив директор компанії Андрій Левицький. – В свою чергу, ми дякуємо за розуміння, співпрацю і своєчасну оплату мешканцям Хмельниччини – нашим клієнтам».

Наразі прострочену заборгованість мають більше  10% клієнтів ТОВ "Хмельницькгаз збуту»", сума боргу яких складає  більше 95 млн. грн. Зокрема, більше 30 тис.грн. -  боргують 55 подолян,  понад 20 тис. – 97, понад 10 тис.грн. – 705 та більше  5 тис.грн. - 2742 користувачі. Відтак, компанія звертається до боржників з проханням виконати договірні умови та сплатити за газ.

Нагадуємо, що, відповідно до умов Договору з постачання природного газу, за спожитий газ необхідно сплачувати в наступні терміни:
● за квитанцією абонентської книжки - не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим;
● за рахунком постачальника - не пізніше 5 робочих днів з моменту отримання рахунку.
Також вчасно та безпечно оплатити за спожитий газ клієнти ТОВ "Хмельницькгаз збут" можуть:
● через Особистий кабінет на сайті 104.ua;
● чат-бот Viber 7104ua;
● мобільні додатки 104 Mobile.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА