12:19 12.06.2020

Вже майже тисяча клієнтів "Миколаївгаз Збуту" реструктуризували борги за газ

2 хв читати
Вже майже тисяча клієнтів "Миколаївгаз Збуту" реструктуризували борги за газ

ТОВ "Миколаївгаз Збут" пропонує клієнтам, які мають заборгованість за спожитий природний газ, укласти договір реструктуризації боргу. З початку опалювального сезону такою можливістю скористались 989 клієнтів компанії.

Для тих, хто закінчив опалювальний період із заборгованістю за спожитий газ, "Миколаївгаз Збут" надає можливість укласти договір реструктуризації боргу. Договір дозволяє в період до 1 жовтня сплатити існуючий борг рівними частинами. Погашення неплатежів під час мінімального споживання газу та зменшення ціни на нього не створює надлишкового фінансового навантаження та дозволяє уникнути судової процедури та увійти в наступний опалювальний сезон без боргів.

"Договір реструктуризації надає нашим клієнтам можливість оплатити за спожитий газ частинами і таким чином запобігти проблемних ситуацій, субсидіантам – зберегти можливість отримувати державну допомогу, а пільговикам – зберегти готівкову форму отримання коштів по пільгам", — розповідає директор ТОВ "Миколаївгаз Збут" Дмитро Маслов.

У разі бажання оформити договір реструктуризації боргу, споживачу необхідно прийти до Центру обслуговування клієнтів або до відділення ТОВ "Миколаївгаз Збут" і написати відповідну заяву. При собі мати такі документи: паспорт власника або особи, яка уклала заяву-приєднання до умов типового договору на постачання природного газу, ідентифікаційний код, а також документи, які споживач бажає додати, щоб підтвердити свою тимчасову неплатоспроможність.

Однією з умов укладання договору є перший внесок в рахунок погашення боргу. Зазвичай її розмір складає 50% від загальної суми боргу для відключених споживачів та 30% - для підключених споживачів. Але компанія застосовує індивідуальний підхід до кожного свого клієнта в залежності від життєвих умов і ситуацій, тому розмір цієї частки може бути більш лояльним. Також розглядається в індивідуальному порядку кількість місяців розстрочки боргу.

Адреси Центрів обслуговування та відділень ТОВ "Миколаївгаз Збут" ви можете знайти на офіційному сайті компанії за посиланням: https://mkgaszbut.104.ua/ua/contacts/id/kontakti-16751

Довідка про компанію:

ТОВ "Миколаївгаз Збут" – постачальник природного газу зі спеціальними обов’язками на території м.Миколаєва та Миколаївської області. Річний обсяг поставки природного газу компанією становить близько 250 млн. куб. м газу.

ТОВ "Миколаївгаз Збут" забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області. Клієнтами компанії є понад 349 тис. домоволодінь Миколаївської області, а також 2 тис. підприємств, установ і організацій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА