13:12 25.06.2020

88% учасників акції "Твоя енергонезалежність" на Миколаївщині залишили акційні кошти для подальших розрахунків за газ

2 хв читати
88% учасників акції "Твоя енергонезалежність" на Миколаївщині залишили акційні кошти для подальших розрахунків за газ

Станом на 15 червня 2020 року 1153 учасники акції "Твоя енергонезалежність", які мешкають в Миколаївській області, і у яких станом на 01.04.2020р. залишились невикористані акційні кошти, визначились із залишком на рахунках.

88% учасників акції "Твоя енергонезалежність" (а це 1010 споживачів) вирішили використати залишки своїх акційних коштів у розмірі 3,398 млн. грн. для поточної та подальшої сплати за природний газ. 12-ти% учасників акції, згідно її умов, газопостачальна компанія повернула кошти у розмірі 0,689 млн. грн.

Учасниками акції "Твоя енергонезалежність", яка проводилася у період з вересня 2019р. по березень 2020р. НАК "Нафтогаз України", стали 1358 споживачів природного газу Миколаївської області.

Через теплі погодні умови та зниження в опалювальний сезон ціни на газ нижче акційної, не всі споживачі вичерпали свій запас блакитного палива. Тому, починаючи з 20 квітня 2020 року,  в Особистому кабінеті на вебсайті 104.ua став доступний функціонал, який дозволяє або повернути ці кошти, або скерувати на оплату поточного та майбутнього споживання.

"Якщо споживач не використав акційні кошти і хоче скерувати їх на оплату поточного та майбутнього споживання, йому достатньо просто оформити заявку в Особистому кабінеті. Для отримання залишку коштів на банківський рахунок споживачу необхідно направити заяву встановленого зразка на поштову адресу: м. Миколаїв, вул. 7 Слобідська, 70 В/1 чи на електронну адресу компанії [email protected]. Примірник заяви розміщено на офіційному сайті нашої компанії. Після отримання заяви ми зможемо оперативно повернути кошти", - розповідає директор ТОВ "Миколаївгаз Збут" Дмитро Маслов.

Перевірити інформацію про повернення коштів можна у будь-який момент в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Станом на 15 червня 73 клієнта ще не визначилися із залишком коштів на акційному рахунку. Тому компанія закликає учасників акції якомога швидше визначитися з тим, куди вони бажають спрямувати ці гроші – повернути на банківський рахунок чи залишити на особовому рахунку в рахунок оплати поточного чи майбутнього споживання.

Довідка про компанію:

ТОВ "Миколаївгаз Збут" – постачальник природного газу зі спеціальними обов’язками на території м.Миколаєва та Миколаївської області. Річний обсяг поставки природного газу компанією становить близько 250 млн. куб. м газу.

ТОВ "Миколаївгаз Збут" забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області. Клієнтами компанії є понад 349 тис. домоволодінь Миколаївської області, а також 2 тис. підприємств, установ і організацій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА