12:48 25.06.2020

Близько 14 тис. клієнтів АТ "Харківгаз" уклали договори на технічне обслуговування газових мереж в своїй оселі

2 хв читати
Близько 14 тис. клієнтів АТ "Харківгаз" уклали договори на технічне обслуговування газових мереж в своїй оселі

В даний час, договори на технічне обслуговування газових мереж та приладів в своєму домоволодінні вже уклали близько 14 тис. родин Харківської області - клієнтів АТ "Харківгаз". Відповідно до умов Закону України "Про житлово-комунальні послуги", забезпечити технічне обслуговування мають всі власники/балансоутримувачі житла. Для цього власник/балансоутримувач самостійно визначає організацію – виконавця послуг, яка має дозвіл на роботи Державної служби України з питань праці.

Технічне обслуговування будинкових газових мереж та приладів проводиться власником/балансоутримувачем домоволодіння відповідно до вимог Закону України "Про житлово-комунальні послуги" та Правил безпеки систем газопостачання. Тобто забезпечити технічне обслуговування є обов’язком споживачів газу, який визначено законодавством України. Технічне обслуговування проводиться для безпеки мешканців житла та членів їх родин, аби попередити можливі аварійні ситуації при використанні газу в побуті.

Відповідно до п. 5.7. Правил безпеки систем газопостачання, в разі якщо власник/балансоутримувач будинку не забезпечив технічне обслуговування газових приладів і мереж, газопостачання припиняється.

Для виконання робіт з технічного обслуговування споживач може залучити як АТ "Харківгаз", так і будь-яку спеціалізовану організацію, яка має державний дозвіл на проведення таких робіт. При цьому, роботи оплачуються за рахунок власника/балансоутримувача будинку.

Консультацію з питань технічного обслуговування клієнти компанії можуть отримати:

  • Через Особистий кабінет на сайті 104.ua;
  • Звернувшись за телефоном контакт-центру АТ "Харківгаз" 067 01 13 104;
  • За електронною адресою [email protected].

Вартість послуг з технічного обслуговування АТ "Харківгаз" залежить від встановлених газових приладів в будинку споживача і зазначається в договорі з кожним окремим споживачем або балансоутримувачем будинку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА