13:00 26.06.2020

Бібліотека для героїв: Yakaboo передала українським військовим 400 книжок

2 хв читати

25 червня у Маріуполі команда книгарні Yakaboo  зустрілася з військовослужбовцями в рамках соціального проєкту "Бібліотека для героїв" (фото)
Проект передбачає створення у військових частинах міні-бібліотек та розпочався зі звернення до Yakaboo бійців ООС, які розповіли про брак якісної літератури для саморозвитку та самоосвіти.


"Ми підтримуємо бажання військових, адже якісна література допоможе їм озброїтися знаннями, необхідними під час служби та самореалізації у мирному житті. Тому сьогодні до бійців чотирьох військових підрозділів приїхали 400 книжок. Ми як найбільша онлайн-книгарня ретельно підійшли до вибору літератури, врахували побажання військовослужбовців і вирішили допомогти у створенні у частинах міні-бібліотек, де кожен захисник знайде собі літературу до душі", — відзначив генеральний директор компанії Yakaboo Іван Богдан.
Капітан 56-ї окремої мотопіхотної маріупольської бригади Ераст Кравченко розповів, що військова напруга час від часу потребує розвантаження. Він вважає, що книга кращий спосіб зробити це ще і з користю для себе.
"Я часто користуюсь послугами бібліотеки і скажу відверто, що таку влучну та різноманітну добірку книг знайдеш далеко не в кожній.
Найбільш актуальна для нас наразі сучасна військова та історична література", - зазначив військовий Збройних сил України.
Бійці власноруч склали перелік бажаних книжок. Серед книг, які отримали військові:
історична література (від давніх часів до сьогодні);
сучасні дослідження, пов’язані з гібридними загрозами, проблематикою споживання інформації (П. Померанцев "Це не пропаганда. Хроніки світової війни з реальністю", Оксана Мороз "Нація овочів? Як інформація змінює мислення і поведінку українців");
книги для саморозвитку (щодо лідерства, ефективної комунікації, власного бізнесу);
сучасна художня література (Сергій Жадан, Софія Андрухович, Василь Шкляр, володарка Нобелівської премії з літератури Світлана Алексієвич);
якісна література для відпочинку (детективи, трилери, наукова фантастика).



"Вдячні Yakaboo за те, що приділили увагу українським військовим, зокрема, полку "Азов". Ми поважаємо те, що ви популяризуєте українські книжки", - зазначив заступник командиру полка Святослав Паламар. Він підкреслив, що компанія зробила важливий внесок у розвиток українських військових та вручив команді Yakaboo подяки.
Yakaboo  — українська компанія, лідер онлайн-продажів на книжковому ринку.
Компанія співпрацює з понад 540 українськими видавництвами, з 550 - британськими і майже з 3 тисячами інших. Yakaboo має понад 2,5 млн. постійних читачів та власне видавництво Yakaboo Publishing. В кінці 2019 року Yakaboo відкрила першу офлайн-книгарню бестселерів.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА