17:37 07.07.2020

Адвокатське об’єднання "Раціо Легіс": Спростування неправдивої інформації щодо заборгованості компанії "Яблуневий Дар" перед "Дельта Банком"

1 хв читати

6 червня 2020 року на порталі Interfax.com.ua була опублікована стаття під назвою "Відкритий лист від вкладників АТ "Дельта Банк" до Тараса Барщовського".

У даному матеріалі від імені голови спілки Самковської Л.К. ведеться безпідставне звинувачення компанії «Яблуневий Дар» та Тараса Барщовського у протиправних діях, а також - відверте маніпулювання фактами щодо їх зв'язків зі збанкрутілим банком.

Наголошуємо, що ні компанія «Яблуневий Дар», а ні компанія  T.B. Fruit немає ніяких боргів перед "Дельта Банком". Це підтверджується самим "Дельта Банком", який постійно надає доступ до списку боржників банку, що знаходиться у відкритому доступі на сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, і це підтверджує, що в ньому компанія "Яблуневий Дар" як боржник банку не фігурує.

Відсутність компанії у списку боржників на офіційному сайті ФГВФО є прямим підтвердженням відсутності будь яких претензій банку до ТОВ "Яблуневий Дар".

Таким чином, інформація, яка була опублікована на порталі Interfax.com.ua, не відповідає дійсності, викривляє інформацію щодо компанії "Яблуневий дар" та Тараса Барщовського і маніпулює свідомістю громадян та вкладників "Дельта Банку" у ЗМІ.

У зв’язку з можливими негативними для компанії наслідками публікації та розміщення статті в інших онлайн-медіа вимагаємо зняття матеріалу та його офіційного спростування.  

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА