17:19 08.07.2020

У командному чемпіонаті з гольфу взяла участь рекордна кількість спортсменів

2 хв читати

Всеукраїнська Федерація гольфу провела Відкритий командний чемпіонат України. Це щорічні змагання серед гольфістів, які об’єднуються в групи від 2 до 4 осіб та спільними зусиллями виборюють право взяти першість. 

Цього року змагання проходили з 3 по 5 липня в гольф клубі Козин. В Чемпіонаті взяли участь 96 гольфістів, що стало рекордом за кількістю спортсменів для України.

Серед жіночих команд першість взяли Superior Ladies (Растворцева Ельвіра, Федорович Марія, Гороховська Дар’я). Серед чоловіків переможцями стали HClub Young Killers (Голод Михайло, Голод Олег, Соколов Артем).

“Сподіваюся, що встановлення рекордів стане нашою традицією у гольфі. Спортивні турніри Федерації стають все більш популярними серед гольфістів. Ми постійно працюємо над збільшенням кількості гольфістів в Україні: активно підтримуємо юніорів, створили Дитячо-юнацьку спортивну школу гольфу. Розуміючи який це цікавий спорт на свіжому повітрі, хочемо, аби до кінця року до гри долучилися не менше тисячі гольфістів, а за 3-5 років у гольф грали до 10 тисяч людей”- сказав Президент Всеукраїнської Федерації гольфу Віталій Хомутиннік, вітаючи переможців.

Карантин вніс свої корективи в світову спорт індустрію. Через COVID-19 заняття спортом, тим паче, змагання зазнали обмежень. Але гольф є одним із тих видів спорту, де гра проходить на відкритому повітрі та зберігається дистанція між спортсменами. 

Цього року Всеукраїнська Федерація гольфу запровадила ряд правил і зробила очевидні зрушення в різних напрямках гольфу: аматорський, професійний, жіночий, дитячий, юніорський та гольф для людей з інвалідністю. Кількість гольфістів за останній рік зросла вдвічі. 

Інтерфакс-Україна - інформаційний партнер чемпіонату

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА