17:21 04.08.2020

Підбито попередні підсумки зовнішнього консолідованого аудиту "Донбасенерго"

2 хв читати
Підбито попередні підсумки зовнішнього консолідованого аудиту "Донбасенерго"

Компанія G-CERTI (Південна Корея) підбила попередні підсумки сертифікаційного аудиту ПАТ "Донбасенерго", який у 2020 р. був проведений по трьох системах менеджменту: якості, охорони здоров'я і безпеки праці, а також охорони навколишнього середовища.

Аудитори підтвердили, що в компанії вибудувана й успішно функціонує система охорони здоров'я і безпеки праці (ОЗіБП), що відповідає новому міжнародному стандарту ISO 45001:2018. Система менеджменту ОЗіБП поширюється на всі структурні одиниці, крім СО "Енергосоцінвест" і СО "Енерготорг".

Паралельно був проведений наглядовий аудит системи менеджменту якості на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2015. Цього року менеджмент системи якості поширився й на структурну одиницю компанії «Електроремонт», тобто відбулося розширення сфери сертифікації стосовно системи якості.

Крім того, паралельно проведено ще й наглядовий аудит системи менеджменту охорони навколишнього середовища на відповідність міжнародному стандарту ISO 14001:2015.

Уже через місяць "Донбасенерго" отримає сертифікат на систему менеджменту ОЗіБП, що відповідає міжнародному стандарту ISO 45001:2018.

Довідково: станом на 01.08.2020 р. 60,86 % акцій ПАТ "Донбасенерго" належать Приватному акціонерному товариству "ЕНЕРГОІНВЕСТ ХОЛДИНГ", 25 % + 1 акція — державі в особі Фонду державного майна України.

ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції: Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. розташована на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розміщених на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються у зведену звітність «Донбасенерго» через втрату контролю над ними.

Сумарна встановлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА