10:47 11.09.2020

Клаус Нільсен Ростхоф призначений на посаду віцепрезидента з фінансів Carlsberg Ukraine

2 хв читати
Клаус Нільсен Ростхоф призначений на посаду віцепрезидента з фінансів Carlsberg Ukraine

З вересня новим віцепрезидентом з фінансів Carlsberg Ukraine призначено Клауса Нільсена Ростхофа, фахівця в області фінансів з багаторічним досвідом роботи у міжнародних компаніях країн Європи та Східної Азії.

Клаус — дипломований спеціаліст зі ступенем магістра в галузі економічного та ділового адміністрування Ольборгського університету в Данії. Він розпочав свою кар'єру в Німеччині з позиції бізнес-планувальника в Danfoss Compressors. У 2008 році переїхав до Китаю працювати в Danfoss Refrigeration Equipment, де пройшов шлях від менеджера бізнес- підтримки до фінансового, адміністративного та ІТ-директора. У 2011-2013 роках був фінансовим директором ECCO  в м. Шанхай.

У вересні 2013 року Клауса призначили віцепрезидентом бізнес-контролінгу та фінансовим директором Азійсько-Тихоокеанського регіону в компанії Husqvarna, що є лідером світового ринку в галузі лісового та садового обладнання.

На новій посаді в Carlsberg Ukraine Клаус очолив роботу департаменту фінансів, включаючи реалізацію довгострокової стратегії Групи SAIL'22 і узгодження короткострокових бізнес-планів зі стратегією.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group та одним з найбільших виробників пива в Україні. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. При цьому Львівська пивоварня - перша промислова пивоварня країни. У компанії працює більше 1500 чоловік. У портфель Carlsberg в Україні входять: пиво, сидр і безалкогольні напої таких торгових марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage , Warsteiner, Grimbergen і інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА