18:01 01.10.2020

32 тисячі інформаційних листів про заборгованість за розподіл газу розіслала у вересні компанія АТ "Чернігівгаз"

2 хв читати
32 тисячі інформаційних листів про заборгованість за розподіл газу розіслала у вересні компанія АТ "Чернігівгаз"

На Чернігівщині майже 32 тисячі споживачів у вересні отримали листи з інформацією про те, що мають заборгованість за розподіл газу. Їх загальний борг перед АТ "Чернігівгаз" - 7,5 мільйонів гривень.

Якщо, отримавши інформаційного листа, боржники не розрахуються за отримані послуги з розподілу газу,  компанія буде змушена вдаватися до примусових стягнень через суд. Серед споживачів з боргами є й ті, хто не платив за розподіл жодного разу з початку року – їх 22 тисячі. Після карантину у разі несплат вони будуть відключені від газопостачання в першу чергу, а для поновлення доставки газу муситимуть оплатити послуги з повторного під’єднання до мереж.

АТ "Чернігівгаз" дякує всім, хто платить своєчасно, та особливо – клієнтам, які вже заплатили за розподіл до кінця року. Таким чином вони зменшили фінансове навантаження  для себе у майбутньому опалювальному періоді, а для компанії забезпечили стабільні надходження за тарифом.  Нагадаємо, сплати за тарифом призначені для утримання, обслуговування, ремонтів газорозподільних мереж, заміни обладнання.

Зручно платити за розподіл можна за допомогою онлайн-сервісів 104.ua. Один із найпопулярніших серед споживачів газу на Чернігівщині – вайбер-бот 7104. З його допомогою можна передавати показники лічильників газу й переглядати їх історію, перевіряти нарахування та архів cплат, завантажувати квитанції та сплачувати за газ і розподіл газу.

Для приєднання до вайбер-бота 7104ua потрібно відсканувати QR-код (його можна знайти на сайті 104.ua http://bit.ly/7104uaViber), або ж перейти за прямим посиланням, яке теж є на сайті. Також бот приймає фото лічильника – для підтвердження та звірки показників. Перевага чат-бота 7104ua у Viber в тому, що в одному аккаунті споживач може зареєструвати та обслуговувати не лише себе, а й своїх близьких і рідних. Один користувач може вести до п’яти особових рахунків.

Довідка: 104.ua це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: особистий кабінет, який обслуговує 2,8 млн. клієнтів щомісяця, 104 Бізнес онлайн – сервіс для бізнесу, мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами на рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережу зі 120 центрів обслуговування клієнтів "104.ua Клієнтській простір" в 16 областях. Центри щорічно обслуговують 5 млн клієнтів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вся інформація, розміщена на цьому веб-сайті, призначена тільки для персонального використання і не підлягає подальшому відтворенню і/або поширенню в будь-якій формі, інакше як за письмовим дозволом "Інтерфакс-Україна".
Прес-релізи публікуються на комерційних засадах. Агентство "Інтерфакс-Україна" не несе відповідальності за їх зміст.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА