12:08 19.10.2020

Urban Experts та NAI Ukraine у складі Ради директорів КБУ

3 хв читати

 8 жовтня на розширеному засіданні членів КБУ архітектурне бюро Urban Experts та консалтингова компанія NAI Ukraine приєдналися до складу Ради директорів Конфедерації будівельників України

 Основна місія Конфедерації будівельників України є удосконалення нормативно-правової бази, реалізація програм будівництва доступного житла, покращення інвестиційного клімату, встановлення прозорих норм розвитку будівельного комплексу для подальшого інтегрування у європейський та світовий простір.

 Urban Experts та NAI Ukraine — група з двох компаній, що створені для успішної реалізації девелоперського проєкту провідних забудовників.

 На початку будь-якого проєкту в девелопера виникає риторичне запитання: що ж будувати?

 · Який різновид нерухомості обрати та з якими характеристиками?

· За що покупець готовий заплатити максимально можливі гроші?

· Як швидко можна продати квартири, якщо будувати ЖК?

· Що потрібно арендаторам офісів та ТЦ і за що вони готові заплатити найбільшу оренду? 

.     Як зробити проєкт максимально дохідним?

 На ці питання відповідає концепція — це ескізний проєкт, створений на підставі досліджень і підтверджений бізнес-планом. її ми робимо в рамках компанії NAI Ukraine частини NAI Global — одного з трьох найбільших світових консультантів.

 Але створення концепції- це тільки перший крок. Другий -полягає в тому, щоб не втратити головні ідеї концепції у процесі проєктування. Для цього ми- команда проектувальників Urban Experts, у колаборації з британським архітектурним бюро Leslie Jones Architecture, що створюють найкращі світові об’єкти, виконуємо весь комплекс архитектурних послуг, включаючи робочу документацію для будівництва.

 У процесі будівництва наша команда, обєднавши зусилля NAI Ukraine та Urban Experts, постійно працює над адаптацією та актуалізацією проєкту згідно з вимогами споживача.

 Наступний крок — це комерціалізація: наша команда брокерів NAI Ukraine успішно працює над здачею в оренду та продажем комерційної нерухомості. Працюючи, як частина світового бренду NAI Global, ми маємо можливість співпраці з найвідомішими компаніями світу: H&M, IKEA, OSCE, City Bank та багато інших.

 Фінальний етап успішного проєкту — це стабільне управління. Одним з успішних прикладів є Lavina Mall. За два роки команда NAI Ukraine вивела ТРЦ на новий рівень і проєкт став суперприбутковим.

 Паралельно з усіма етапами наша команда залучає інвесторів, забезпечує кредитування та знаходить покупців.

 Важливо зазначити, що ми розуміємо локальний ринок, а тому ціни на наші послуги доступні, а якість на рівні кращих світових стандартів.

 «Ми прийняли рішення долучитися до складу Ради директорів КБУ, тому що вбачаємо великі перспективи нашої співпраці. Плануємо й надалі розвивати ініціативи конфедерації будівельників та безпосередньо будівельної галузі на міжнародному рівні. Завдяки нашому комплексу послуг у девелоперів України є доступ до світових фінансових ресурсів»

 Нагадуємо, що Urban Experts офіційно приєдналася до Конфедерації будівельників України в серпні 2020.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА