16:15 30.10.2020

Під час карантину львівські підприємства зменшили споживання газу на 16%

1 хв читати
Під час карантину львівські підприємства зменшили споживання газу на 16%

За 9 місяців 2020 року на Львівщині спостерігається зниження обсягів споживання газу серед усіх категорій споживачів-клієнтів "Львівгаз збуту", крім населення.

Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року на 18,4% зменшили споживання газу бюджетні організації області. Промислові підприємства та інші суб'єкти господарювання використали за дев’ять місяців цього року на 15,6% менше газу. Релігійні організації закупили газу на 5,3% менше.

"Можемо припустити, що зменшення споживання газу промисловими підприємствами та бюджетними організаціями пов’язане з карантинними обмеженнями, які в другому кварталі призвели до зупинки роботи деяких суб'єктів господарювання. Показник споживання газу побутовими споживачами залишився стабільним. За підсумками дев’яти місяців цього року рівень споживання газу менше від минулорічного лише на 0,4%", - розповів директор ТОВ "Львівгаз збут" Павло Майк.

ТОВ "Львівгаз збут" вже понад п’ять років є надійним постачальником газу на Львівщині. Зараз послугами товариства користуються 837 тисяч побутових споживачів, 6495 промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання, 965 бюджетних установ та 455 релігійних організацій.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА