14:58 09.12.2020

Вигравай 1000 гривень або теплі подарунки від "Львівгаз збуту"

2 хв читати
Вигравай 1000 гривень або теплі подарунки від "Львівгаз збуту"

Новий рік вже близько, тому ми раді оголосити про початок акції, учасники якої можуть отримати подарунки до свят.

Умови участі прості: всі клієнти ТОВ "Львівгаз збут", які до 30 грудня сплатять "Рекомендовану суму" у платіжці за листопад, автоматично візьмуть участь в розіграші сертифікатів на загальну суму 10 000 гривень на газ та 20 теплих подарунків.

Серед призів:

  • 10 сертифікатів по 1000 грн на газ;
  • 10 термокружок;
  • 10 пледів.

Акція триває до 30 грудня 2020 року. Переможців буде обрано 31.12.2020 за допомогою сервісу random.org.

Суми, зазначені у сертифікатах, будуть автоматично зараховані на особові рахунки переможців і відобразяться як переплата.

Сертифікатом можна сплатити лише за спожитий газ, він не підлягає обміну на грошовий еквівалент та не може бути переданий третім особам. Призову суму не можна використати для сплати за доставку газу.

Електронні рахунки вже сьогодні можна завантажити у Особистому кабінеті на 104.ua, у вайбер-боті 7104ua чи в телеграм-боті 7104ua.

ДОВІДКА

Цього місяця рахунки від ТОВ "Львівгаз збут" міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні.

Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців. Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата.

Кожен клієнт сам вирішуватиме, сплачувати рекомендовану суму чи платити лише за газ, який спожито у попередньому місяці. Усі хто сплатять "Рекомендовану суму", стануть учасниками акції з розіграшу призів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА