09:52 12.11.2020

PREFFzvanie: як пройшов дев’ятий турнір зі спортивного преферансу серед журналістів

2 хв читати

7 листопада відбувся турнір зі спортивного преферансу серед журналістів PREFFzvanie 2020. У суперфіналі з преферансу учасники зіграли із міжнародним гросмейстером зі спортивного преферансу та гросмейстером із шахів – Сергієм Михайловським.

За результатами турніру, призові місця зайняли:

І місце – Потапенко Леонід

ІІ місце – Плющ Аліна

ІІІ місце – Кузнецов Дмитро

У турнірі взяли участь представники бізнесу, журналісти й редактори ділових і суспільно-політичних видань України, таких як "Енергетика Україна", "Енергоблок", "КиевВласть", "В сухом остатке", silkbridge.info, Dsnews.ua, depo.ua та інші.

"Група Метінвест кожного року із задоволенням підтримує турнір PREFFzvanie. Ми вважаємо, що такі заходи дають можливість розвивати стратегічне мислення, а також це чудовий шанс поспілкуватися з колегами у невимушеній атмосфері. Завдячуючи проєкту PRESSZVANIE, цей турнір щороку збирає ще більше учасників", – зазначив Володимир Равінський, директор департаменту медіа комунікацій Групи Метінвест.

Захід включав у себе не тільки турнір зі спортивного преферансу, а й авторський майстер-клас про натуральні вина від шеф-сомельє GOODWINE Романа Ремеєва.

Турнір пройшов у рамках премії PRESSZVANIE за підтримки Міжнародної ліги преферансу і Федерації спортивного преферансу України.

Більше фотографій з турніру – незабаром на сторінці Facebook.          

PREFFZVANIE – всеукраїнський чемпіонат зі спортивного преферансу серед журналістів. Захід проходить в рамках премії PRESSZVANIE з 2012 року.

Генеральний партнер турніруМетінвест.

Медіа партнери: ФокусDelo.uaMMRІнтерфакс-УкраїнаВ сухому залишку.

Партнери гарного настрою: національні бренди алкоголю MARENGO і KOBLEVO.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА