17:39 19.11.2020

Щоб підготувати мережі до зими, "Чернігівгаз" провів 42 тисячі ремонтних робіт

2 хв читати
Щоб підготувати мережі до зими, "Чернігівгаз" провів 42 тисячі ремонтних робіт

"Чернігівгаз" повністю профінансував затверджену програму розвитку, а це 24 мільйони гривень. Ці кошти витрачено, в тому числі, на 42 тисячі ремонтів та регламентних робіт на шафових газорегулюючих пунктах  і газорегулюючих пуктах та станціях електрохімічного захисту.  

У 1955 році у чернігівців було 600 газових плит. За 64 роки існування "Чернігівгазу" їх кількість зросла майже у 600 разів, і зараз газовими плитами користуються 357 тисяч клієнтів компанії. Щоб у них, а також у всіх споживачів, які використовують газ комплексно – для нагрівання води, опалення – було стабільне газопостачання, "Чернігівгаз" у 2020 році провів цілий комплекс робіт.

Зокрема, 42 тисячі ремонтів та регламентних робіт на шафових газорегулюючих пунктах  і газорегулюючих пуктах та станціях електрохімічного захисту.  У селищах Остер та Козелець компанія замінила три ШГРП, встановлених ще в середині 90-х років, до яких підключені понад  тисяча споживачів.

У Чернігові – капітально відремонтувала ГРП, збудований майже 60 років тому. Працівники Чернігівгазу замінили технологічне обладнання – регулятори, фільтри, засувки, та зробили капітальний ремонт будівлі. Модернізація забезпечить стабільний розподіл газу понад 6 тисячам клієнтів компанії. Бригади комплексно-приладового обстеження також перевірили  понад 2,5 тисячі кілометрів підземних газопроводів. Компанія провела періодичну повірку 15 тисяч побутових лічильників газу і замінила 10 тисяч непридатних.

Загалом "Чернігівгаз" повністю профінансував затверджену програму розвитку, а це 24 мільйони гривень. Саме на ці цілі спрямовуються кошти, які споживачі платять за розподіл газу.

Компанія вдячна споживачам, які відповідально ставляться до сплати отриманих послуг. Саме завдяки вам ми можемо виконувати роботи, необхідні для обслуговування та оновлення мереж.

Довідка: АТ "Чернігівгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Чернігівської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Чернігівгаз" обслуговує 357 тисяч споживачів у категорії "населення" та 2041 промисловий і комунальний об’єкт.  У 2019 році АТ "Чернігівгаз" доставило 481,8 млн куб.м газу. Загальна протяжність газопроводів, які обслуговує компанія, складає  14 тис. км.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА