10:01 09.12.2020

Новопечерська школа отримала кредит від ЧБТР на створення нової будівлі в UNIT.City

3 хв читати


Грудень 2020 р. — Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) надав дев'ятирічну позику в розмірі 10 мільйонів євро на будівництво Новопечерської школи у столичному інноваційному парку UNIT.City. Кредит дозволить школі збільшити кількість учнів з 500 до 1200, одночасно забезпечуючи їх усіма сучасними умовами.

Новопечерська школа відстоює принципи рівних можливостей та підтримує стипендіальну програму для обдарованих учнів із неблагополучних сімей. Нова будівля буде побудована в житловому районі UNIT.City.
"Сучасна ефективна освіта має вирішальне значення для розвитку конкурентоспроможної економіки та постійного зростання наших країн. Тому цей проєкт має особливе значення для ЧБТР, як банку розвитку. Ми знаємо, що нові шкільні приміщення користуються великим попитом, і вони відіграватимуть важливу роль у розвитку людського капіталу в Україні на багато років вперед", — прокоментував Дмитро Панкін, президент ЧБТР.

"Ми вдячні та пишаємось, що отримали фінансування на нову школу. Це вияв довіри з боку партнерів та підтвердження, що наш попередній досвід у побудові освітніх закладів та проєктів є професійним та успішним. Це ще й нова можливість збагатити українську освітню сферу сучасним та інноваційним навчальним закладом. Нова школа буде розташована на території UNIT.City і матиме спеціалізацію у STEM та ІТ, саме тих сферах, які найбільше зростатимуть у майбутньому. Це безперечно буде найінноваційніша українська школа, яка працюватиме на розвиток потенціалу наших дітей та нашої країни", — прокоментувала Зоя Литвин, засновниця Новопечерської школи.

"Сьогодні індустрія знань й освіти викликає великий інтерес у інвесторів. Ми в UNIT.City вважаємо, що банки — це наші довгострокові партнери, а не тільки джерела фінансування. Ми раді, що саме ЧБТР підтримав проєкт будівництва школи в UNIT.City. Вона стане найважливішим елементом екосистеми інноваційного парку і розширить можливості в сфері освіти, пошуку і розвитку талантів, створення нових продуктів, підходів та ідей", — прокоментував Кирил Бондар, партнер інноваційного парку UNIT.City.

ТОВ "Навчально-виховний комплекс "Новопечерська школа" була введена в експлуатацію в 2014 році і досягла значних операційних та фінансових показників завдяки професійному керівництву та навчальним командам. Унікальність в методології навчання, підтримка дітей з особливими освітніми потребами та найкращі міжнародні програми та практики, доступні з початкових класів, перетворили Новопечерську школу в надзвичайно затребуваний навчальний заклад.

Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) — це міжнародна фінансова установа, створена Албанією, Вірменією, Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Грецією, Молдовою, Румунією, Туреччиною та Україною. Штаб-квартира ЧБТР знаходиться в Салоніках, Греція. ЧБТР підтримує економічний розвиток та регіональне співробітництво, надаючи позики, кредитні лінії, власний капітал та гарантії для проєктів та фінансування торгівлі в державному та приватному секторах у країнах-членах. Статутний капітал Банку становить 3,45 млрд. євро. ЧБТР оцінюється довгостроковим "A-" за рейтингом Standard and Poor's та "A2" за версією Moody's. Для отримання інформації про ЧБТР відвідайте www.bstdb.org.

UNIT.City – перший інноваційний парк в Україні. Місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу у сфері високих технологій і креативних індустрій. Мета парку – стати центром інновацій і точкою входу в Україну для інвесторів, партнерів і нових технологій із усього світу. Місцем, де концентрація компаній, стартапів, окремих фахівців, дослідницьких лабораторій дає умови для того, щоб бізнеси в межах парку зростали швидше, ніж поза ним.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА