14:48 31.12.2020

"Житомиргаз Збут" вітає переможців передноворічної акції, які отримали 10 тис. грн на газ та теплі подарунки

2 хв читати
"Житомиргаз Збут" вітає переможців передноворічної акції, які отримали 10 тис. грн на газ та теплі подарунки

Сьогодні, 31 грудня, було визначено переможців передноворічної акції "Вигравай 1000 грн на газ або теплі подарунки" від "Житомиргаз Збуту". Так, 30 жителів Житомирської області, які сплатили "Рекомендовану суму" в рахунку за газ, стали цими щасливчиками.

"В останні години буремного 2020 року так приємно подарувати клієнтам ТОВ "Житомиргаз Збут" святковий настрій та новорічні подарунки. Сьогодні ми раді оголосити імена та облікові номера переможців", – зазначає директор ТОВ "Житомиргаз Збут" Олена Благодарська.

Нагадаємо, що Акція розпочалася 5 грудня і тривала до 30 грудня 2020 року. Всі, хто сплатив "Рекомендовану суму" в платіжці за листопад, автоматично стали учасниками розіграшу 10 сертифікатів на газ та 20 теплих подарунків.

Отже, переможці передноворічної акції від ТОВ "Житомиргаз Збут" отримають сертифікати по 1 тис. грн на газ, термокружки та пледи.

Імена переможців можна побачити на сайті ТОВ "Житомиргаз Збут" ТУТ.

Менеджери ТОВ "Житомиргаз Збут" зв’яжуться з кожним щасливчиком та повідомлять про те, як можна отримати свій  подарунок. Власникам сертифікатів на газ виграна сума вже сьогодні буде зарахована на Особові рахунки.

"Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім, хто взяв участь в акції. Нехай тепло та енергія будуть з вами весь наступний рік! Щастя вам і вашим сім’ям у Новому році!", - наголошує директор ТОВ "Житомиргаз Збут" Олена Благодарська.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА