15:02 28.01.2021

Coca-Cola інвестувала 10 млн євро в модернізацію швидкісної виробничої лінії

1 хв читати
Coca-Cola інвестувала 10 млн євро в модернізацію швидкісної виробничої лінії

Компанія "Кока-Кола Беверіджиз Україна" продовжує нарощувати виробничий потенціал. Компанія виконала модернізацію лінії з виробництва продукції у металевих банках на заводі в Київській області. Це вкотре підтверджує важливість локального ринку для компанії та її фокус на інноваціях.

Оновлення лінії передбачає зростання продуктивності на 80%. Тепер виробнича потужність лінії складає 90 000 банок на годину. Проєкт було реалізовано за 5 місяців, обсяг інвестицій склав 10 млн євро.

Нове високотехнологічне обладнання модернізованої ліній CAN дозволить покращити продуктивність виробництва без збільшення енергоспоживання, що дозволить зменшити викиди CO2 на одиницю виробленої продукції та оптимізувати об’єм використаних ресурсів.

Загалом, на сьогодні, 11 виробничих ліній Київського заводу Coca-Cola розливають напої у пластикові та скляні пляшки, металеві банки та Tetra Pak.

Київський завод Coca-Cola працює вже понад 20 років. Компанія забезпечує робочими місцями більше 1300 осіб. Завод виготовляє широкий вибір безалкогольних напоїв у різних категоріях: солодкі газовані напої, соки, вода, енергетичні напої та чай. Для їх виготовлення компанія закуповує сировину у місцевих постачальників.  

Для отримання більш детальної інформації завітайте на https://ua.coca-colahellenic.com/ua/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА