17:05 09.02.2021

Рейтинг нітрат-тестерів

6 хв читати

ТОП -7 кращих нітрат-тестерів в Україні. Хочете купити надійний нітратомір? Підготували для вас рейтинг кращих нітрат-тестерів. Читайте і вибирайте кращий прилад для себе

Одною з ключових проблем сучасного суспільства є якість продуктів харчування і екологія. Разом ці проблеми легко можуть привести до того, що вживаються в їжу продукти, які замість користі завдаватимуть шкоди вашому здоров'ю. І необхідність контролю того, що ми їмо, відчувається все гостріше з часом. Саме для цих цілей і був придуманий спеціальний прилад, який дозволяє захистити від однієї з основних проблем - надлишку в сирих продуктах харчування нітратних добрив. Такий прилад називається нітратомір, а використовувати його можна кожен день в повсякденному житті. І робити це легко.

Виробники нітрат-тестерів

Якщо говорити про основних виробників побутових нітрат-тестерів, які займають лідируюче положення на ринку нашої країни, то тут можна виділити такі бренди:

  • Anmez ltd (Гонконг);
  • Соекс (Росія).

Обидві компанії успішно конкурують між собою в світі, це ж можна сказати і про нашу країну. В якійсь мірі, продукція цих виробників має близькі параметри, високу точність і надійність, схожу функціональність. Окремо має сенс вказати можливості, якими можуть володіти прилади цих виробників.

Залежно від моделі нітрат-тестера, а також закладених в нього додаткових функцій, можна вибрати прилад, який буде мати або одне базове, або поєднання можливостей, а саме:

  • вимірювач нітратів в сирих продуктах харчування (фрукти, гриби, свіжа зелень, свіжі коріння, ягоди, овочі, м'ясо і риба);
  • визначник рівня радіаційного забруднення або фону - дозиметр;
  • вимірювач ступеня м'якості або навпаки жорсткості питної води;
  • вимірювач інтенсивності випромінювання електромагнітної природи.

Остання опція зустрічається в приладах компанії Соекс. При цьому у вас є можливість вибрати будь-який з поєднань додаткових функцій. Якщо вони вам не потрібні, і доплачувати за них ви не бажаєте, то можна купити нітратоміри з однією єдиною опцією вимірювання нітратів.

Основні параметри Нітратоміри 

Чому нітрат-тестери набули популярності? Якщо не торкатися їх здатності визначити в продуктах ступінь небезпеки від перевищення вмісту солей нітратних добрив, то можна виділити інші їх властивості.

Тут можна відзначити:

  • високу швидкодію і здатність виробляти необмежену кількість замірів поспіль і протягом одного дня;
  • багатофункціональність для деяких моделей;
  • маленькі портативні розміри, що дає можливість постійно носити прилад з собою і використовувати в будь-якій зручній ситуації;
  • висока якість збірки і використання сучасних матеріалів, що захищають прилад від механічних впливів і навіть ушкоджень;
  • використання сучасного програмного забезпечення для роботи контролера приладу, а також наочності і зручності експлуатації нітрат-тестера користувачем;
  • можливість довго працювати на одному комплекті батарейок або одному повному заряді акумулятора (тип живлення залежить від конкретної моделі нітратоміра);
  • доступність трактування отриманих при вимірюванні даних. Тут результат буде відображатися не тільки у вигляді числового значення, але і за допомогою колірної індикації, що вказує на небезпеку або навпаки безпеку, і спрощує розуміння отриманих даних;
  • вдале поєднання ціни і можливостей нітратоміра, особливо це стосується моделей, що забезпечують багатофункціональний екологічний контроль;
  • великий вибір моделей з різними характеристиками і цінами, є прилади, наприклад, здатні працювати спільно з сучасними смартфонами, що робить їх використання ще більш універсальним.

Щоб краще зрозуміти, який прилад необхідний саме вам, можна скористатися рейтингом нітратомірів, а також почитати на цікаву для вас модель нітрат-тестера відгуки. На рейтинг ми звернемо окрему увагу.

Топ кращих нітрат-тестерів 

За відгуками покупців можна скласти топ кращих моделей нітрат-тестерів. Він буде виглядати наступним чином, (рейтинг складений у напрямку зниження популярності).

Нітрат-тестер Anmez GreenTest ECO 6

Anmez GreenTest ECO 6 - одна з останніх моделей цього виробника, що дозволяє на рівні нітратоміра перевіряти вміст солей нітратів і в сирій рибі. Крім цього прилад надає можливість вимірювати рівень радіоактивного фону і ступінь жорсткості прісної питної води. Це багатофункціональна модель для контролю екологічної обстановки навколо вас. Недоліком приладу можна вважати його порівняно високу ціну, яка компенсується збільшеною кількістю можливостей.

Нітрат-тестер Anmez GreenTest ECO 5

Anmez GreenTest ECO 5 - також багатофункціональний прилад, що вміє виконувати три функції, на його базі і була створена новіша модель нітратоміра GreenTest ECO 6. У більш пізнього пристрої ECO 5 гірша швидкодія і немає можливості вимірювати нітрати в сирій рибі, однак він відчутно дешевше коштує . Це робить його одним з лідерів рейтингу, і він по справжній момент користується популярністю.

Нітрат-тестер Anmez GreenTest 2 

Нітрат-тестер GreenTest 2, Anmez ltd, White - в минулому одна з найбільш ходових моделей. Її призначені для користувача симпатії стали досяжні за рахунок того, що пристрій має одну з найнижчих цін на ринку на схожу вимірювальну техніку. Недолік - наявність тільки однієї функції нітратоміра.

Нітрат-тестер Anmez GreenTest ECO 4

GreenTest ECO 4, Anmez ltd - прилад, який ідеально підійде для тих, кому необхідні дві опції: дозиметра радіації і визначника рівня нітратів. Хоча даний пристрій і має тільки дві опції, однак він також має досить вигідну ціну, ця перевага і зробила цю модель популярною.

Набір для екологічного контролю СОЕКС: Екотестер + Імпульс 

Набір для екологічного контролю СОЕКС: Екотестер + Імпульс - від компанії «Соекс» був розроблений спеціальний набір приладів, який забезпечує комплекс екологічного контролю. Тут у вас буде можливість не тільки мати в наявності всі три перераховані вище опції (вимір нітратів, визначення рівня радіації і жорсткості води), але і вимірювача рівня випромінювання електромагнітної природи. За допомогою даного набору пристроїв можна убезпечити себе від цілого комплексу проблем. Ціна у набору досить висока, але вона залишається дуже вигідною, якщо врахувати, що ви купуєте відразу два прилади.

Ековізор СОЕКС F2

Ековізор СОЕКС F2 - від компанії «Соекс» можна вибрати нітратомір, здатний стежити за якістю води, яку ви п'єте і безпекою продуктів, які ви вживаєте в їжу. Хороша і популярна модель з вигідною ціною, хоча при цьому опція дозиметрії сюди не включена;

Ековізор Соекс F4 

Ековізор Соекс F4 - в одному єдиному пристрої для контролю екологічної обстановки навколо вас включені відразу всі чотири можливі функції, включаючи вимірювач інтенсивності випромінювання полів електромагнітної природи. Ціна у приладу висока, але і багатофункціональність величезна, саме це дозволило йому потрапити в топ кращих нітрат-тестерів.

Як показує практика, користувачі намагаються вибрати прилади з великою кількістю опцій, і при цьому згодні доплатити за них. Хоча варто зауважити, що різниця в ціні часто вже не настільки істотна. Це не відноситься до екотестера, здатного на вимір відразу чотирьох опцій. Вони мають високу ціну, але і найкращу функціональність.

Висновок

Можна сказати, що популярність провідних брендів на ринку виробництва нітрат-тестерів для побутового застосування приблизно порівняна. Якщо такий прилад ви хочете придбати для себе, то в першу чергу вам слід звернути увагу на ті опції, які ви хочете в ньому бачити. Вартість простого нітратоміра з однією єдиною функцією буде практично в 2 рази менше, ніж такі моделі з включеними трьома або навіть чотирма опціями. Однак ціна прямо пропорційно відбивається на можливостях.

Також у даних компаній є різні нітрат-тестери, які відрізняються за датою розробки. Якщо вам важливо підвищену швидкодію, більш зручний інтерфейс або включення додаткових можливостей в прилад, то краще вибирати і більш сучасну модель.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА