13:07 25.02.2021

Руслан Ротань: ми хочемо, щоб Цітаішвілі і Шуранов грали за Україну

1 хв читати

Головний тренер молодіжної збірної України в ексклюзивному інтерв'ю Metaratings прокоментував інформацію про те, що півзахисник "Ворскли" Георгій Цітаішвілі і нападник "Нюрнберга" Ерік Шуранов можуть припинити виступи за молодіжну збірну України і змінити спортивне громадянство.

"Ми зацікавлені в тому, щоб і Цітаішвілі, і Шуранов грали за нашу збірну. Вони залучалися до лав "молодіжки", Цітаішвілі був чемпіоном світу в складі юнацької збірної. Звичайно, ми на них розраховуємо. Якщо вони залучалися до збірної, значить, потрібні і Україні. Ми зі свого боку дали їм зрозуміти, що вони за своїми футбольними якостями і перспективі підходять збірної України. Ми бачимо в них майбутнє.

Якщо ж з'явилися теми про те, що вони можуть змінити громадянство, це вже їх особисті питання, питання їх сімей. Змусити їх грати за Україну ми не можемо, це питання їх особистого вибору. Ми хочемо, щоб в команді були патріоти, які хочуть грати і представляти Україну", - сказав Ротань.

Додамо, що Георгій Цітаішвілі розглядає можливість змінити українське спортивне громадянство на грузинське, а Ерік Шуранов цікавий скаутам молодіжної збірної Німеччини.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА