16:45 04.03.2021

Urban Experts на конкурсі Interium 2021

2 хв читати

Архітектурне бюро Urban Experts презентує свої роботи на міжнародній інтер’єрній премії INTERIUM 2021. У рамках виставки Kiff 2021 представлені два об’єкта ТРЦ OASIS та ТРЦ Appolo у номінації інтер’єр громадського приміщення.

Основною метою інтер’єру ТРЦ OASIS було створення образу оази серед кам’яних джунглів спального району. В Інтер’єрі використовуються природні кольори: охристі, зелені, рейки з ламінацією під дерево. Зона атріуму виконана вертикальними рейками під дерево, між якими розміщуються LED світильники. Центральним акцентом є опорядження ліфтової шахти зеленими вертикальними елементами, що нагадує ріст бамбука. Велика увага приділяється вирішенню світлових сценаріїв. За периметром атріуму розміщується лінійне підсвічування, що відділяє візуально зону атріуму. Підлога зони фудкорту опоряджена плиткою з імітацією текстури деревини. Стелі та комунікації пофарбовані в глибокий синій колір, що контрастує із загальною кольоровою гамою інтер’єру та підкреслює її.

Щодо ТРЦ Аppolo Архітектори створили концепцію, базуючись на попередньому дослідженні ринку торговельної нерухомості та споживацьких уподобань жителів міста. До складу другої черги ТРЦ увійшли кінотеатр із залами, оснащеними новітніми технологіями, ритейл- галереї, велика зона фудкорту та літня тераса для відпочинку відвідувачів ТРЦ. Дизайн комерційної нерухомості має утримувати споживача в торговельному центрі та в той же час не відволікати від шопінгу. Ми втілили концепцію Space for living, використовуючи природні елементи (дерево, "спокійні" відтінки, та природні текстури)

***

Міжнародна інтер’єрна премія INTERIUM – конкурс для архітекторів, дизайнерів, декораторів, архітектурних і дизайн-бюро на кращий інтер’єр громадських будівель і житлових приміщень.

Urban Experts – архітектурна компанія, що надає повностадійні архітектурні та консультаційні послуги для багатофункціональних, комерційних, житлових, інфраструктурних та транспортних об’єктів у регіоні Східної Європи.

Наша місія – поширення британської архітектури на ринку України та в країнах СНД.

Urban Experts ліцензований оцінювач проєктів і будівель відповідно до міжнародної екологічної сертифікації BREEAM. Ми використовуємо її стандарти у своїй роботі, тому створюємо не тільки естетично привабливу й комерційно успішну нерухомість, але й екологічно безпечну й довгостроково стійку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА