14:20 17.05.2021

Віталій Бойко, CEO та засновник UrbanExperts, розкриє "3 кроки до виживання в міських джунглях в 2021" або як побудувати 100% успішний проєкт з нерухомості

1 хв читати

21 травня 2021 року у ВЦ "Акко Інтернешнл" (Київ, пр. Перемоги, 40б, Парк ім. Пушкіна, 2-й поверх) відбудеться Всеукраїнський Форум "Міська та заміська нерухомість - 2021".

Засновник та CEO проєктної компанії UrbanExperts Віталій Бойко розповість про сучасні тенденції в сфері проєктування мультифункціональних комплексів, адаптивні підходи в кращих європейських та українських проєктах, приклади та переваги редевелопменту в Україні.

Форум організований за підтримки за підтримки: Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України; Міністерства розвитку громад і територій України; Конфедерації будівельників України; Земельної спілки України; Асоціації фахівців з нерухомості України; Спілки фахівців з нерухомості України.

Організатор форуму: консалтингова компанія "РеалЕкспо"

 

З повною програмою форуму можна ознайомитись за посиланням: https://www.zagorodna.com/uk/konkursi/konkursi-z-neruhomosti-2021/programa-forumu-miska-i-zamiska-neruhomist-2021.html

Варіанти участі: онлайн або офлайн у залі (обмеження по кількості)

Обов'язкова попередня реєстрація. На підставі реєстрації формуються списки для участі. Останній термін реєстрації – 18 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА