10:51 13.04.2021

Перевірка ВООЗ української компанії VENETOMED підтвердила найвищий клас захисту

2 хв читати

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) перевірила захисний одяг VENETOMED. Українська компанія відправила свою продукцію в дослідницький та інноваційний центрі Іспанії: за всіма стандартами присвоїв найвищою клас захисту.

Про це повідомили в компанії VENETOMED. "Ми відправляли зразок нашого одноразового комбінезона. Отримали результати: за всіма ISO і стандартам присвоєно найвищою клас захисту", - пояснили в компанії.

ВООЗ ініціювало перевірку зразків захисного одягу в своїх лабораторія для приватних компаній. Організація стурбована стрімким поширення COVID-19, а тому передає зразки захисного одягу для проведення додаткових тестів в своїх сертифікованих лабораторіях. В одній з них, в Іспанії, тестувалися комбінезони VENETOMED.

Продукція компанії відповідає наступним стандартам:

  • ДСТУ EN 14126:2008 Захисний одяг - Вимоги до експлуатаційних характеристик та методи випробувань захисного одягу від інфекційних агентів
  • ДСТУ EN ISO 6530:2018 Одяг захисний. Захист від рідких хімічних речовин. Метод випробування на стійкість матеріалів до проникнення рідини (EN ISO 6530:2005, IDT; ISO 6530:2005, IDT)
  • ДСТУ EN 13034:2017 Одяг захисний. Захист від рідких хімічних речовин. Вимоги до експлуатаційних характеристик захисного одягу для обмеженого захисту від рідких хімічних речовин (типи 6 та РВ [6]) (EN 13034:2005 + A1:2009, IDT)
  • ДСТУ EN 14325:2019 Одяг захисний від хімічних речовин. Методи випробовувань та класифікація властивостей матеріалів для одягу захисного від хімічних речовин, швів, з’єднань та компонувань (EN 14325:2018, IDT) EN ISO 11092: 2014 Стійкість до водяної пари
  • ДСТУ EN ISO 22612:2014 Одяг для захисту від носіїв інфекції. Метод випробування стійкості до мікробного проникнення у сухому стані (EN ISO 22612:2005, IDT)
  •  ISO 16603 Одяг для захисту від контакту з кров'ю та рідинами тіла - Визначення стійкості матеріалів захисного одягу до проникнення крові та рідин тіла - Метод випробування із використанням синтетичної крові

Відзначимо, в Черкасах в рамках масштабного проекту VENETOMED виробник товарів для сну і відпочинку "Венето" розгорнув масове серійне виробництво сучасної захисного спецодягу для медпрацівників, яка відповідає кращим світовим стандартам.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА