15:37 14.04.2021

"Серв’є" отримала сертифікат "Найкраще місце для роботи 2021" в Україні

4 хв читати

м. Київ, Україна - 13 квітня 2021 року BUSINESS WIRE– ТОВ "Серв’є Україна", дочірнє підприємство "Серв’є", міжнародної фармацевтичної групи, яка керується Фондом, було визнано одним з найкращих місць для роботи в Україні.

Процес сертифікації складався з опитування співробітників компанії та оцінки політик та практик управління персоналом, що застосовуються в "Серв’є Україна", які включають такі напрямки, як лідерство, компенсації та пільги, підбір персоналу та адаптація, залучення співробітників, корпоративна соціальна відповідальність, культура та можливості особистісного зростання тощо. Компанія "Серв’є Україна" продемонструвала високі показники за ключовими факторами залучення працівників – 99% співробітників підтвердили, що рекомендуватимуть організацію.

"Найкращі місця для роботи" - це міжнародна програма HR сертифікації, яка надає роботодавцям у різних країнах можливість більше дізнатись про залучення та задоволеність своїх співробітників, та відзначити ті компанії, які пропонують винятковий досвід роботи за найвищими стандартами щодо умов праці.

"Пишаємося, що "Серв’є Україна" була відзначена та отримала сертифікат "Найкраще місце для роботи". Ця нагорода підкреслює наше прагнення надавати нашим співробітникам широкий спектр можливостей для максимальної реалізації свого потенціалу. Ми також постійно працюємо над репутацією бренду роботодавця для залучення та утримання висококваліфікованих співробітників. І статистика говорить сама за себе – "Серв’є" здійснює свою діяльність в Україні майже 20 років. Наша команда – це 280 професійних та відданих своїй роботі фахівців по всій Україні, майже половина з яких працюють у компанії більше п’яти років. Щиро дякую нашим співробітникам, що зробили "Серв’є" в Україні більше, ніж просто місцем роботи!" - зазначив Фредерік Фуйю, генеральний директор, "Серв’є Україна".

"Наші люди – найцінніший актив, тому, працюючи з культурою організації, ми приділяємо велику увагу створенню атмосфери в компанії, де кожний/кожна співробітник/співробітниця почувається частиною команди, де його/її цінують, прислухаються до його/її думки, дають можливість розвиватися та впливати на прийняття рішень. Як результат, ми адаптуємо наші програми, щоб запропонувати співробітникам одні з найкращих умов в індустрії", - підкреслила Ольга Шилова, керівниця відділу управління персоналом, "Серв’є Україна".

Про Групу "Серв’є"

"Серв’є" (Servier) – міжнародна фармацевтична група, яка керується Фондом. Маючи широку географічну присутність, дохід компанії, отриманий у 150 країнах, сягнув €4,7 мільярдів євро у 2020 році, а штат співробітників у світі складає  22 500 осіб. "Серв’є" є незалежною групою, яка щорічно інвестує понад 20% доход від продажу брендових лікарських засобів у дослідження та розробки. З метою прискорення розробки терапевтичних інновацій задля задоволення потреб пацієнтів Група прагне до відкритих та спільних інновацій з партнерами в академічній сфері, фармацевтичними групами та біотехнологічними компаніями. Група ставить потреби пацієнтів в центр своєї діяльності, тісно співпрацюючи на різних етапах: від проведення досліджень до підтримки, що виходить за межі забезпечення лікарськими засобами.

Будучи лідером у галузі кардіології, Група "Серв’є" прагне стати визнаним та інноваційним гравцем у сфері онкології. Зростання Групи базується на взятому на себе зобов’язанні у наданні рішень у таких терапевтичних сферах, як серцево-судинні, метаболічні, онкологічні, імунозапальні та нейродегенеративні захворювання. Для сприяння доступу до охорони здоров’я для широкого кола пацієнтів Група "Серв’є" також пропонує низку якісних генеричних лікарських засобів у більшості терапевтичних напрямках.

В Україні "Серв’є" здійснює свою діяльність понад 20 років.

Додаткова інформація: www.servier.com , www.servier.ua

Стежте за нами у соціальних мережах: LinkedIn, Facebook, Twitter.

Стежте за нами у соціальних мережах в Україні: LinkedIn, Facebook.

Контакти ТОВ "Серв’є Україна" для представників ЗМІ:

Ганна Акопян,

[email protected],

тел. +380 44 490 34 41


Про програму "Найкращі місця для роботи"

"Найкращі місця для роботи" - авторитетна сертифікація "Роботодавця вибору", яку прагнуть отримати організації. Програма сертифікує та визнає провідні робочі місця у багатьох країнах світу за допомогою власної оцінки, завдяки якій аналізує привабливість компанії через двоступеневий процес за 8 факторами на робочому місці. Приєднуйтесь до нашої спільноти на LinkedIn, Twitter, та Facebook

Будь ласка, перейдіть за посиланням, щоб дізнатися більше www.bestplacestoworkfor.org


Контакти

Команда по роботі зі ЗМІ | [email protected] | +44 208 895 6562

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА