10:00 14.10.2022

Понад 80 мільйонів гривень на благодійність: компанія «Серв’є Україна» підтримує рух солідарності для допомоги українцям

3 хв читати

Київ, 14 жовтня – Фармацевтична компанія «Серв’є» підтримує українське населення через різноманітні канали гуманітарної допомоги. Завдяки створеному «Фонду солідарності України» була надана підтримка у розмірі 1,5 млн євро. Крім того, компанія передала допомогу лікарськими засобами «Серв’є» більше ніж 231 лікарні по всій Україні та сфокусувалась на безпеці українських колег та їхніх сімей.

Запуск гуманітарного фонду для підтримки локальних організацій

Група «Серв’є» створила «Фонд солідарності України» на загальну суму понад 1,5 мільйона євро, щоб забезпечити фінансову підтримку організаціям, які працюють на місцях. Фонд підтримали працівники компанії по всьому світу – зробили особисті внески та долучилися до збору коштів. Компанія подвоює внески співробітників: на кожен євро, сплачений працівником, «Серв’є» вносить ще один євро.

Усі надані пожертви передаються до фонду, який створили спільно з Міністерством Європи та закордонних справ Франції. Внесок «Серв’є» разом з іншими французькими компаніями вже дозволив Центру кризової допомоги та підтримки Міністерства Європи та закордонних справ Франції надати гуманітарну підтримку в Україні, а також у Молдові, Словаччині та Польщі. Для сотень тисяч вимушених переселенців, які шукають прихисток від війни, компанії придбали та доставили аварійні притулки, медикаменти, машини швидкої допомоги та електричні генератори.

Крім того, «Серв’є» продовжує надавати лікарські засоби та набори невідкладної допомоги, організовує збори їжі, одягу, шкільного приладдя, іграшок.

Допомога пацієнтам України

«Серв’є Україна» активно долучається до підтримки пацієнтів під час війни на території України.

  • Наразі компанія вже надала благодійну допомогу лікарськими засобами «Серв’є» на суму 31,1 млн грн для понад 231 лікарні по всій країні, включаючи найбільш постраждалі від окупації та воєнних дій регіони.
  • Серед наданих препаратів вартість лікарських засобів для лікування онкологічних захворювань становить 4,3 млн грн.
  • Крім препаратів лікарням, компанія «Серв’є Україна» надала фінансову допомогу для закупки необхідного обладнання та/або медичних товарів на суму 1,6 млн грн. Компанія продовжує надавати благодійну допомогу на запит закладів охорони здоров’я.
  • «Серв’є Україна» безкоштовно надала 10 000 упаковок препарату для контролю глюкози у хворих на цукровий діабет ІІ типу виробництва компанії «Серв’є» на потреби Міністерства охорони здоров’я України.
  • Компанія надала благодійну допомогу у розмірі 1 млн грн для підтримки та організації прихистку, харчування, лікування та реабілітації внутрішньо переміщених осіб.

Підтримка українських колег

Першочерговим завданням «Серв’є» є гарантування безпеки своїм командам та їхнім сім’ям в Україні. Зокрема, «Серв’є» надала можливості для переміщення своїх співробітників та їхніх родин у безпечні місця як в Україні, так і за її межами.

 Співробітники компанії за кордоном проявили велику солідарність з українськими колегами. З перших днів керівництво та дочірні компанії в прикордонних з Україною країнах почали діяти: для співробітників, які залишилися в країні, надали можливість переміщення на більш безпечні території та організували проживання. Співробітників, які вирішили виїхати, зустрічали колеги із прикордонних країн для подальшого розміщення у приймальних центрах або у сім’ях співробітників та надання іншої допомоги.

Про “Сервʼє”

«Серв’є» (Servier) – міжнародна фармацевтична група, яка працює в таких напрямках, як серцево-судинні та метаболічні, онкологічні, неврологічні та імунозапальні захворювання. Для сприяння доступу до охорони здоров’я для широкого кола пацієнтів, «Серв’є» також пропонує низку генеричних лікарських засобів у більшості терапевтичних напрямків.

«Серв’є» є незалежною групою компаній, яка щорічно інвестує понад 20% доходу від продажу брендових лікарських засобів у дослідження та розробки. В Україні «Серв’є» здійснює свою діяльність понад 20 років.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА